A rovat további hírei
Az igénylõk közül több mint 880 ezren kapták meg a támogatásról szóló határozatot. Hiánypótlásra 350 ezer kérelmet küldött vissza a Magyar Államkincstár.
Békés és Csongrád megyében a legnagyobb, míg Magyarország a második legnagyobb vezetékes telefonszolgáltató, a Hungarian Telephone and Cable Corp. (HTCC) a csütörtökön megvásárolta az osztrák Memerox Telex Communicationt.
A mai napon a schengeni határnyitással, a fenyõfákkal, a Mollal, a csengeri tûzzel és börtönre utalt politikusokkal találkozhat az internetes lapok oldalain.
Emléklappal fogadták a röszkei határátkelõn éjfélkor a schengeni csatlakozás utáni elsõ belépõt; az emléklapra ütötték rá az elsõ schengeni bélyegzõt is.
Január 1-jétõl már csak az újfajta, idén július 1-je után forgalomba hozott, APEH által engedélyezett tömbökbõl lehet számlát vagy nyugtát adni.
A mai napon egyebek mellett a borreformról, a nemzeti reklámozásról, a schengeni határnyitásról, a tandíjról és egy tizenéves bandavezérrõl olvashatnak az interneten.
A TÁRKI legfrissebb felmérése szerint a felnõtt lakosság közel kétharmada nem menne el szavazni vagy nem mondja meg pártválasztását. A decemberi vizsgálat eredménye szerint csökkent a választási hajlandóság.
A gazdasági tárca honlapján lévõ adatok alapján a holtankoljak.hu összehasonlította az Európai Unió átlagos üzemanyagárait. A konklúzió elég megdöbbentõ: ahol magasak az adók, és ezáltal magas a végfogyasztói ár is, jóval alacsonyabb a gázolaj és a benzin alapára, mint azokban az országokban, ahol az állam nem annyira mohó. A végfogyasztói árakat tekintve a magyar benzin és gázolaj az uniós középmezõnyben található, adók nélkül azonban már nem egészen ez a helyzet. A gázolajat például alapáron csak öt országban adják drágábban, mint idehaza.
Magyarországon legalább egymillió nõ és a hozzájuk tartozó gyermek tudja testközelbõl, mit jelent pontosan a családon belüli erõszak. Mégis elhallgatás és tagadás az eredmény. Elsõsorban a félelem miatt. A NANE (Nõk a Nõkért Együtt az Erõszak Ellen) egyesület éppen a félelemben élõknek, a rettegõknek igyekszik segítséget nyújtani. Sokszor már az is sokat jelent, ha végre valaki szánalom és sajnálat nélkül hallgatja meg a bántalmazott nõket...
Kilenc pláza és kereskedelmi központ építését jelentették a beruházók Aradon. A legnagyobb ütemben épül és legközelebb áll az átadáshoz a nagylaki út jobb oldalára tervezett Armonia - írja a Nyugati Jelen.
Nyerjen kozmetikai lézeres gép kezelést!
Nyerjen! 30.000 Ft értékben!

kozmetikai lézeres gép kezelést!

Egészség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!

Étel ital