A rovat további hírei
Garantált napsütés, kristálytiszta víz, szabad strandolás szép környezetben, friss tengeri halételek és vízi sportok - öt nyomós érv az adriai nyaralás mellett. Igaz, mindezek az élmények több órai, olykor fárasztó autózás után érnek majd minket.
A budapesti melegrekord idején a nyugati országrészt már elérte a hidegfront. Miközben Budapest még izzadt a tegnapi 35,7 Celsius-fokos melegrekordtól (három tized fokkal dõlt meg az 2002. június 21-én mért érték), a nyugati országrészen már "bejelentkezett" a hidegfront: jégesõ esett, viharos szél tombolt.
Úgy tûnik, honfitársaink többsége nem tudja, hogy a kültéri egységgel rendelkezõ klímaberendezések telepítése építési engedélyhez kötött, sõt a társasházban lakók négyötödének is bele kellene egyeznie a felszerelésébe.
1956-os tevékenysége miatt aggályosnak tartja Sólyom László Horn Gyula kitüntetését, de még megvárja az Alkotmánybíróság kitüntetésekre vonatkozó döntését – mondta a FigyelõNET-nek az államfõ sajtófõnöke. Gyurcsány 75. születésnapja alkalmából tüntetné ki a volt miniszterelnököt.
Felmentette beosztásából az intézmény vezetõje csütörtökön a budakeszi Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium igazgatóhelyettesét, aki az interneten SS-egyenruhában volt látható.
Már a bíróság is arra kötelezi a Sláger Rádiót, hogy egy idõre kapcsolja le adását, mert a Bumeráng mûsorvezetõi sértegették a bicikliseket – írja a FigyelõNET.
A várható rekordkánikula sem okozhat fennakadást a hazai áramellátásban – nyugtatott a FigyelõNetnek nyilatkozó szakember –, aki annyival azért árnyalta a képet, hogy a hálózat kapacitáshatáraihoz közel üzemel. Pöröghetnek hát a klímák, csak egy egyidejû, többszörös üzemzavar okozna galibát.
Szerbiában elfogták azt a körözött férfit, aki a gyanú szerint 1998-ban Budapesten meggyilkolta a Vico vállalatcsoport vezetõjét, Fenyõ Jánost - adta hírül szerdán az InfoRádió. A rádió információi szerint magyar nyomozók utaznak Szerbiába, ahonnan DNS-mintákat hoznak, amelyeket összevetnek a rendõrség birtokában lévõ mintákkal.
Szerdán várhatóan nem dõl meg az abszolút melegrekord az országban, erre csütörtökön lehet számítani, ez 37 fok feletti legmagasabb hõmérsékletet jelent. Enyhülés pedig csak péntektõl várható – jelentette a távirati iroda a meteorológiai szolgálatra hivatkozva.
Az illegálisan Magyarországra hozott német szemét elsõ része, mintegy 350 tonna bálázott hulladék ma reggel útjára indul vissza a feladóhoz. A szállítmány úticélja a Brandenburg tartományi Premnitz, ahol egy termikus hulladékhasznosító üzemben energiát nyernek ki belõle. Vagyis elégetik. Végre. Az ácsi búcsúztatót Fodor Gábor környezetvédelmi miniszter tartja.
Nyerjen a Layer Kft.-től vásárlási utalványt!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

a Layer Kft.-től vásárlási utalványt!

Utalvány
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő
Játsszon-A nadrág-gal Szarvason!
Nyerjen! 16.000 Ft értékben!

Játsszon-A nadrág-gal Szarvason!

Kultúra