A rovat további hírei
A kiközvetített férfit verték, éheztették. Tegnap egy újabb félrevezetett magyar munkavállaló kálváriájával foglalkozott a londoni magyar konzulátus. Tudósítónk beszélt a kárvallottal, az 55 éves Kovács Bélával.
A Mol szerdán bruttó 2 forinttal emeli a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát – értesült az MTI piaci forrásokból.
Az amerikai kezdeményezésekhez látszik csatlakozni az európai ûrrepülési óriás, az EADS, ami Astrium leányvállalatával egy szuborbitális utazásra alkalmas ûrrepülõgép építésén dolgozik – adja hírül a FigyelõNET.
Megszüntették az öt meggyanúsított rendõr elõzetes letartóztatását, így hétfõ kora délután szabadon távozhatnak - közölte Magyar György ügyvéd az MTI-vel.
Lassan, de biztosan növekszik a balkezesek aránya a modern társadalmakban - a kulturális különbségektõl és az egyes országok toleranciaszintjétõl függõen akár a húsz százalékot is elérheti, ami nagyjából a tízszerese a száz évvel korábbinak
Július 1-jétõl módosul a kötelezõ gépjármû felelõsségbiztosításról szóló rendeletet: nõ a biztosító helytállási kötelezettsége, bõvül a kártalanítási számla, több változás érinti a külföldön történt baleseteket – írja a FigyelõNET.
Enyhülhet a hétvégén a forgalom a hazai utakon, hiszen életbe lépett június 15-én a kamionstop. Az autóstársadalom nem kis örömére kisebb lesz a zsufi az ország útjain szombaton és vasárnap.

Daróczi Dávid és Budai Bernadett személyében hamarosan két új szóvivõ segíti a kormány munkáját – értesült a Népszabadság.

Gyurcsány Ferenc ezekben a percekben jelenti be kormánya átalakítását. Kiss Péter a várakozásoknak megfelelõen a MeH élére kerül, Bajnai Gordon az önkormányzati tárcát veszi át, Lamperth Mónika pedig Kiss minisztériumát viszi tovább. Tárca nélküli miniszteri posztot kap Draskovics Tibor is.
Az allergén gyomnövény elleni hatékonyabb küzdelem érdekében a gazdasági területek parlagfû-mentesítését, kormánybiztos kinevezését, közmunkaprogram indítását kezdeményezték a pártok – írja a távirati irodára hivatkozva a FigyelõNET.
Nyerjen 10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!

Szolgáltatás
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő
eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!
Nyerjen! 14.900 Ft értékben!

eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!

Műszaki cikk