A rovat további hírei
Kockás körök megalakítására hívta fel az iskolákat a pénteki kétórás figyelmeztető sztrájk idejére a Tanítanék mozgalom képviselője kedden azt követően, hogy a kormány nem jelent meg a civil közoktatási platform által kezdeményezett egyeztetésen.
Nemcsak az ötletgazda KDNP képviselői és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszer nem fogja megszavazni a boltzár visszavonását, hanem Balog Zoltán emberminiszter sem - értesült a Népszabadság.
A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciója nem szavazza meg, tartózkodni fog a vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló törvény visszavonásáról tartandó parlamenti szavazáson - mondta Semjén Zsolt pártelnök hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
Magyar egészségügy, Szent Imre Kórház, Pszichiátriai Osztály.
Miután a kormány bejelentette, hogy a vasárnapi boltzár visszavonását kezdeményezi, a hvg.hu felhívta Erdősi Lászlónét, aki kopaszok védelmében (azóta elbukott) népszavazást kezdeményezett az üzletek zárva tartásának megtartásáról.
A Magyar Úszó Szövetségnek (MÚSZ) hatalmas csalódás és fájdalom szembesülnie a Kiss László ellen 55 éve született ítélettel - jelentette ki Gyárfás Tamás, aki helyesli, hogy végül lemondott Kiss.
A kormány azt javasolja a parlamentnek, hogy még e héten vonják vissza a vasárnapi boltzárról szóló törvényt, így akár most vasárnap is nyitva lehetnek az üzletek.
Jövőre indul országszerte az új bölcsődei ellátási rendszer, a szükséges fejlesztésekhez csaknem százmilliárd forintos támogatást nyújt a kormány - jelentette ki Novák Katalin család- és ifjúságügyi államtitkár a Magyar Időknek adott interjújában.
Holnaptól négynapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés. A képviselők szerdán kezdik tárgyalni az igazságügyi miniszternek a népszavazási törvény módosításáról szóló javaslatát, amely egyebek mellett lehetővé tenné a párhuzamos aláírásgyűjtést az azonos témájú kérdésekben -adta hírül az MTI.
A hatoslottón ezen a héten egy telitalálatos szelvény volt. A szerencsés játékos nyereménye meghaladja a 65 millió forintot.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.314 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital