A rovat további hírei
Amikor egy cég és egy alkalmazott útjai elválnak, a távozó munkatársnak vissza kell adnia a céges eszközeit, például telefonját vagy számítógépét, és elvinnie a személyes tárgyait az irodából. A fizikai eszközökkel teljesen egyértelmű a helyzet, de a virtuális javakra már nem fordítanak mindenhol ekkora figyelmet - írja a híradó.hu.
A keresztény gondolatkör tette erőssé Magyarországot, utat mutatott az újjászerveződésre, az ország újraépítésére - mondta a földművelésügyi miniszter szombaton a Túrkevén rendezett augusztus 20-i ünnepségen.
Áder János köztársasági elnök átadta a Magyar Szent István Rend kitüntetését Marton Éva operaénekesnek és Makkai Ádám költőnek a nemzeti ünnepen, szombaton Budapesten.
A Jobbik elkerülhetetlennek tartja, hogy rendszerváltás legyen az egészségügyben az adósság halmozódásának megállítása érdekében.
Jótékonysági gyűjtést szervez a siófoki Plázs a helyi kórház gyermekosztálya javára. A Balaton-parti szórakozóhely látogatói adományokkal, valamint 27 fotóritkaság egyikére licitálva támogathatják a kezdeményezést - közölték a szervezők az MTI-vel.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) katonai szakjaira 720-an jelentkeztek idén. Ez azt tanúsítja, hogy továbbra is népszerű a honvédtiszti pálya, hiszen a felvettek arányában négy és félszeres a túljelentkezés - emelte ki a Honvéd Vezérkar Főnöke az MTI-nek adott interjújában.
Rossz keringés, beteg szív, a vége pedig szívátültetés vagy halál: egy nyugdíjas asszony azt állítja, hogy ezzel az elképesztő diagnózissal bírták ágynemű vásárlásra egy egészségfelmérésen - írja a híradó.hu.
Egy órát kell várakozniuk az Ausztriába belépőknek az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pontnál az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése miatt - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtök délután az MTI-t.
A Magyar Liberális Párt (Liberálisok, MLP) azt kérdezi Orbán Viktor miniszterelnöktől, hogy lemond-e a kormánya abban az esetben, ha érvénytelen és eredménytelen lesz az októberi kvótareferendum, vagy az igen szavazatok kerülnek többségbe.