A rovat további hírei
A Március 15-e téren volt a Tanítanék Mozgalom által meghirdetett, bizonyítványosztó pedagógustüntetés gyülekezője, a tér teljesen megtelt, ránézésre több ezer gyűlt össze. A menet felkanyarodott az Erzsébet hídra, és az eleje már megérkezett a Várkert bazár elé.
Hivatalossá vált, hogy az MSZP két hét múlva esedékes tisztújító kongresszusán három kihívója is lesz Tóbiás József pártelnöknek.
A tervek szerint harmincperces tanórák lesznek az általános iskola első és második osztályaiban a jövőben - írja a Magyar Idők.
"Orbán Viktor népszerűsége lényegében ezen az egy szálon függ. Ha van migráns, van Fidesz-kormány, ha nincs migráns, nincs Fidesz-kormány" - mondta egy interjúban Vona Gábor. A Jobbik elnöke arról is beszélt, hogy Novák Elődnek fegyelmezetlensége miatt kellett menni a párt elnökségéből. Vona szerint a Fidesz rászállt pártjára, mert kellemetlen kérdéseket tesznek fel Orbánnak.
A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint egy esetleges terrorveszélyhelyzetben mérlegelni kell és döntéseket kell hozni, politikai vitára nincs idő.
A Jobbik szerint megkésett és kevés a kormány csütörtökön bejelentett egészségügyi béremelése, amely a dolgozók között további bérfeszültséget generál.
Jövő héten kezdődik az országos szúnyogirtás - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) pénteken az MTI-vel.
A baloldallal szemben a Fidesz megbecsüli az egészségügyi dolgozók munkáját - mondta Halász János, a kormánypárti frakció szóvivője pénteken Budapesten újságíróknak az előző nap bejelentett egészségügyi bérrendezésről szólva.
Ellentmondásos és álszent az európai kékkártya-rendszer reformjáról szóló elképzelés, hiszen a legsérülékenyebb csoportok helyett a legerősebbeket segítené - mondta a Migrációkutató Intézet vezető kutatója az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.
A közelmúltban Pro Caritate-díjjal tüntették ki Lázár Zsolt esperest, a szarvasi Ótemplomi Szeretetszolgálat vezetőjét. Az általa irányított intézmény nagyon fontos szerepet tölt be a szarvasi és környékbeli nehéz sorsú emberek – idősek, szenvedélybetegek, fogyatékkal élők, hajléktalanok, demenciával küzdők – megsegítésében. Széleskörű szolgáltatásaikkal mintegy 600 embernek nyújtanak segítő kezet. Támogatóiknak köszönhetően évente 20 ezer adag ételt adnak a rászorulóknak.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség