A rovat további hírei
A diákok harmada és két dolgozó is megbetegedett a Pest megyei Sződ általános iskolájában, ezért pénteken nem volt tanítás. Az illetékes hatóság elrendelte a mindenre kiterjedő fertőtlenítést az intézményben.
Szombaton változóan felhős égre és 7-12 fok közötti hőmérsékletre számíthatunk - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.
Nem lesz a fővárosban népszavazás a 2024-es budapesti olimpiai és paralimpiai pályázatról, mivel a kezdeményező Erdélyi Katalin Krisztina a november 24-i határidőig nem vette át az aláírásgyűjtő íveket.
Az athéni olimpiai bajnok Vörös Zsuzsannát és a háromszoros olimpiai győztes Balczó Andrást beiktatták az öttusázó Hírességek Csarnokába.
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 5,5 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki a Norbi Update Lowcarb Nyrt.-re tiltott piacbefolyásolás miatt - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
A Fekete Péntekkel megkezdődött a karácsonyi roham is. A Black Friday alatt órási akciókkal várják a vásárlókat, de mi van akkor, ha csak bő egy hónap múlva derül ki, hogy nem tetszik vagy nem jó a kiválasztott ajándék? A legbiztosabb fegyver a bolti füllentések leleplezésére, ha tudjuk, milyen jogok illetnek meg bennünket fogyasztóként, ezért összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, hogy az ünnepeket ne az ügyfélszolgálton vitázva töltse.
Negyedmillió forint értékű osztálykirándulásért indít pályázatot általános és középiskolásoknak a történelmi Magyarország közepén fekvő szarvasi Mini Magyarország makettpark.A játékban való részvételhez mindössze egy osztályfénykép elkészítésére van szükség egy olyan emblematikus hazai épület szerepeltetésével, amelynek mini mása fellelhető az ország egyetlen interaktív makettparkjában, a Szarvasi Arborétumban található Mini Magyarországban.
Célirányosan és a megszokottnál is többször ellenőriz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az ünnepek előtt. A webáruházak, a bevásárlóközpontok, a távol-keleti árukat kínáló üzletek és a piacok, a vásárcsarnokok forgalmát is vizsgálják - tájékoztatta az adóhivatal pénteken az MTI-t.
Műanyagdarabok kerülhettek a gyártás során az osztrák efko Frischfrucht und Delikatessen GmbH. által előállított kompótokba, ezért visszahívják a terméket - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
A Dél-Alföldön élő mozgásszervi és belgyógyászati immunbetegségekben szenvedő pácienseknek nyújt legmagasabb szintű ellátást a Szegedi Tudományegyetem újonnan alapított Reumatológiai és Immunológiai Klinikája - közölte Kovács László tanszékvezető egyetemi docens pénteken a Tisza-parti városban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó