A rovat további hírei
A hét utolsó napján a változó mennyiségű és vastagságú felhők mellett legtöbb helyen több órára kisüt a nap, legfeljebb néhol lehet futó zápor - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentéséből.
Az ötöslottón és a Jokeren is egy-egy játékos ért el telitalálatot ezen a héten.
Annyira feszessé vált a munkaerőpiac, hogy a vállalatok egyre nehezebben tudnak létszámot bővíteni, pedig a felmérések szerint a jövőben tovább növekszik a cégek munkaerő-kereslete. A jegybank arra számít, hogy tovább élesedik a bérverseny mind a vállalatok, mind a szektorok között - írja a vg.hu.
Tiszai halászfaluvá változik október 1-jén, szombaton a szolnoki Tiszai hajósok tere és a rakpart, ahol negyedik alkalommal rendezi meg a Tiszai Hal Napja - SparHalt Fesztivált a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft.
Kedvező eredménnyel zárultak az idei kutatómunkák a Nyugat-Mecsekben, a Radioaktív Hulladékokat Kezelő (RHK) Kft. szakemberei nem találtak kizáró okot egy majdani, nagy aktivitású hulladéktároló kialakítására - adta hírül az MTI.
Pénzjutalommal járó díjat alapított az Új Nemzedék Központ, az elismerést olyan fiatalokból álló, vagy fiatalokat megszólító informális közösség vagy szervezet kaphatja meg, amely önzetlenül tett valamit a környezetéért, közösségéért, vagy hozzájárult egy társadalmi probléma megoldásához - közölte a szervezet az MTI-vel.
Egy kínai házaspár által üzemeltett bordélyt számoltak fel a rendőrök Budapesten. A XIX. kerületben lévő lakásban kínai nők nyújtottak szexuális szolgáltatást ázsiai férfiaknak - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata szombaton a rendőrség honlapján.
Füzesgyarmat gyülekezete a nyári hónapokban sem szűkölködött színes programokban.
48 órán belül bekasztlizták azt az embert, aki szerda reggel különösebb ok nélkül bombariadót rendezett a Monori Járásbíróságon. Az a bíróság ítélte pénteken letöltendő 4 év 8 hónapra, amelyiknek a működését hátráltatta.
Vona Gábor, a Jobbik elnöke az október 2-i népszavazással kapcsolatban nyilvános vitára hívja Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét és Molnár Gyulát, az MSZP vezetőjét.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség