A rovat további hírei
Gasztronómiai előadás! A szakács napja! A békéscsabai Brill Bisztró csütörtök estére meghirdetett attrakciójára, melyre csak korlátozott számban, összesen 36-an válthattak jegyet, a borsos áru belépők ellenére kétszeres volt a túljelentkezés.
Mezőberényben nagyon nagy, kétszáz férőhelyes mozi volt, közvetlenül a Berény Szálló szomszédságában. Az előadások előtt és után, mindig megtelt az akkor még Szabadság Szálló presszója és étterme, a mozilátogatók film előtt itt találkoztak, film után pedig ide tértek be közösen értékelni a látottakat. Sőt! Hiába volt a hatalmas helyiség az egybenyitott presszó és étterem, film után helyük csak azoknak lett, akiknek társa hamarabb elhagyta a mozit, a stáblistát már nem nézte végig, hanem rohant helyet foglalni az étterembe. A ma embere ezt természetesen minimum kétkedve fogadja, el sem hiszi, afféle városi legendának tartja.
Két Békés megyei település, Tarhos és Murony az igazgatási feladatok hatékonyabb ellátása érdekében 2012. január elsejétől körjegyzőséget hoz létre.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!

Egészség
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás