A rovat további hírei
Január 1-től él a szabály, hogy nem csak étkezési, hanem gondozási térítési díjat is lehet kérni a bölcsődékben. A döntés a fenntartók kezében van. Vannak olyan önkormányzatok, amelyek éltek ezzel a lehetőséggel, mások nem. Békéscsabán három önkormányzati fenntartású bölcsőde működik, összesen 204 férőhellyel. A bölcsődei díjak változásával kapcsolatban Kiss Tibor alpolgármestert kérdeztük.
Fekécs László a Fidesz-KDNP-Gazdakörök jelöltje a május 19-én esedékes gyomaendrődi időközi választáson - derült ki a városban tartott sajtótájékoztatón.
Megyejárás: a Hír6 csapata ezúttal a szarvasi járásba, Békésszentandrásra látogatott el, ahol az 1993-ban alapított Békésszentandrási Sörfőzdét Simkó József tulajdonos mutatta be.
Megyejárás: a Hír6 csapata ezúttal a szarvasi járásban lévő Békésszentandrásra látogatott el. Sinka Imre polgármester vezetésével körbejártuk a települést…
Deutsch Tamás, a Békés-Csongrád megyei régió Európa parlamenti képviselője volt a hír6.hu által útjára indított Közéleti sarok vendége.
A békéscsabai Vásárhelyi Pál Szakközépiskolában 5 millió forint értékű fejlesztést hajtottak végre a geológia laboratóriumban. Az új eszközöket közösen mutatta be a mecénás MOL képviselője, Blaskó-Nagy András, az iskola igazgatója, Török Árpád, valamint a diákok és tanáruk Méhi Gabriella – egy szabályos iskolai óra keretében.
Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben
Nyerjen! 7.000 Ft értékben!

Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben

Kultúra
Indítsa 2018-at az Árpád Pálinkával!
Nyerjen! 7.520 Ft értékben!

Indítsa 2018-at az Árpád Pálinkával!

Ital
Gogol: Egy őrült naplója színdarab
Nyerjen! 3.000 Ft értékben!

Gogol: Egy őrült naplója színdarab

Kultúra