A rovat további hírei
Németh Lászlóné, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium minisztere és Csepreghy Nándor fejlesztéspolitikáért felelős helyettes államtitkár is részt vett a szarvasi szennyvíztisztító telep próbaüzemének ünnepélyes elindításán. A beruházás közel 1,5 milliárdból, 100%-os támogatottság mellett valósult meg.
Az agykutatás lehet a "zászlóshajója" annak a célkitűzésnek, hogy Magyarország a termelési központ mellett kutatási innovációs térséggé is váljon Európában – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Nemzeti Agykutatási Program együttműködési megállapodásának aláírási ünnepségén, a Magyar Tudományos Akadémián (MTA).
A kommunista diktatúra áldozataira emlékeztek kedden délelőtt Békéscsabán. A Szabadság téri emlékműnél a Békéscsabai Gépészeti és Számítástechnikai Szakközépiskola diákjai adtak ünnepi műsort, majd az emlékezés virágait helyezték el a megjelentek.
A kastélyok és a kúriák az uniós csatlakozás legnagyobb nyertesei, számos támogatás segíti megmentésüket – mindezt dr. Virág Zsolt projektmenedzser mondta Gyulán, a Hétköznapok és ünnepek az alföldi kastélyokban – A gyulai Almásy-kastély évszázadai című beruházás alapkőletételen. Az eseményen részt vett Dr. Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, aki reméli, hogy a beruházás befejezése után évente 40-50 ezer látogató megfordul majd a felújított épület falai között.
Dr. Ujhelyi István MSZP-s országgyűlési képviselő szerint igen! Elmondása alapján, április hetedikétől egy félelemmentes országot szeretnének építeni. Miklós Attila, az MSZP Békés megyei szervezetének az elnöke pedig a jaminai hídfelújítással kapcsolatban mondta el véleményét, a keddi sajtótájékoztatón.
Május végéig 4,1 milliárd forint jár le a SZÉP-kártyákon, ennek elköltésére jó alkalom lehet a február 27-én kezdődő Utazás kiállítás, amelyet az idén már 37. alkalommal rendeznek meg - hívta fel a figyelmet Horváth Viktória, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) turizmusért felelős helyettes államtitkára és Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese.
Ugye minden haladó halandó békéscsabai tisztában van vele, hogy péntek éjfélkor/szombat 0 óra 0 perckor kiiktatják a Jaminai hidat, pardon az Orosházi úti felüljárót a város forgalmi vérkeringéséből. Péntek délután, a híd alatt, a híd felett – tettünk még egy utolsó kört.
Véget ért a móka mára – pontosabban a korizás a csabai főtéren erre a télre. A korcsolyapálya napjai meg vannak számlálva, vasárnapig még bárki csúszhat rajta Békéscsaba belvárosában, hétfőtől már újra Póstelekig kell menni, ha korizni szeretnénk. Addig azonban még hátra van majdnem két nap. És addig még bárki ingyen(!) kipróbálhatja, ha még nem tette vagy újra használhatja, ha már használta.
Elkészült a bejárható Magyarország keretprogram (BMP), amelyet most egyeztetnek a szakmai szervezetekkel, majd a társadalmi vitát követően véglegesítik - mondta Balatoni Monika, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára, sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.
A békéscsabai önkormányzat által szervezett jótékonysági bálon összegyűlt pénzt idén a dr. Réthy Pál kórház kapta, melyből a gyerekosztályon történt fejlesztés. Az új műszer nagyban segíti a gyermekosztályon dolgozók munkáját a jövőben.
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.314 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség