A rovat további hírei
Ha beválik az időjósok előrejelzése, akkor bizony meglehetősen szeszélyes időjárásra számíthatunk az előttünk álló hosszú hétvégén.
Kiválóan szerepeltek a füzesgyarmati csapatok az Országos Grill Versenyen, melyet a közelmúltban rendeztek meg Nyíregyházán. .
Az előttünk álló hosszú hétvégén a megszokottól eltérően alakul a MÁV közlekedési rendje. Aki vasúton szeretne vidékre utazni, annak érdemes erre odafigyelnie. A MÁV a négy nap alatt több mint egymillió utasra számít.
Károli Gáspár-díjjal tüntették ki Gáborjáni Szabó Botondot, a debreceni Református Kollégium Nagykönyvtárának gyűjteményi igazgatóját és Ősz Sándor Elődöt, az Erdélyi Református Egyházkerület Központi Gyűjtőlevéltárának munkatársát a reformáció emléknapja alkalmából.
A következő két évben mintegy harminc százalékkal bővül a büntetés-végrehajtás állományának létszáma - mondta Tóth Tamás, a szervezet pénteken kinevezett országos parancsnoka az MTI-nek adott interjújában. Az új parancsnokot november 1-i hatállyal nevezte ki Pintér Sándor belügyminiszter.
A kormány Noll Tamás Ybl-díjas építészt kéri fel a Dél-budai Centrum tervkoncepciójának elkészítésére - tartalmazza a "szuperkórház" helyszínéről szóló, a Magyar Közlönyben csütörtökön megjelent kormányhatározat.
A több mint 1,8 millió tonna betakarított napraforgóval Magyarország az első helyen végzett az Európai Unióban az idén - számolt be Czerván György, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős államtitkára csütörtökön a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Dunaharasztin tartott szakmai fórumán.
Holnap esőre nem kell számítanunk, a hőmérséklet pedig az évszaknak megfelelően alakul - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat erőlejelzéséből.
Két újabb borvidéket veszélyeztet a szőlő aranyszínű sárgaság betegségét okozó fitoplazma. A villányi borvidék közelében és a soproni borvidéken a kormányhivatalok megkezdték a fertőzés mértékének felmérését és a felszámolásához szükséges intézkedéseket - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az MTI-vel.
Ötödször rendezik meg az uniós fejlesztések nyílt napja elnevezésű programsorozatot. Idén az első állomás a közép-magyarországi régió, a helyszín a budapesti Zeneakadémia szombaton.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó