A rovat további hírei
A hatoslottón ezen a héten egy telitalálatos szelvény volt. A szerencsés játékos nyereménye meghaladja a 65 millió forintot.
A jövő héten folytatódik a változékony, sokszor szeles idő. A hét első felében még több napsütés ígérkezik, akár 25 Celsius-fokig melegszik a levegő, a hét közepétől viszont ismét többfelé várható csapadék - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
Szombaton este az Arénában tizenkétezer ember többször felállva tapsolta az örök TINIT, a 70 éves Bródy Jánost. A Kossuth-díjas művész nemcsak a születésnapját ünnepelte, hanem a színpadon eltöltött ötven esztendőt is - írja a eletforma.hu.
Jövő pénteken jön az Országos Feketeruhás Nap, a kormány egészségügyi és oktatáspolitikája ellen szerveződnek - írja a hvg.hu.
Az egyéves gyerekek fele vas- és D-vitamin-hiányos Magyarországon, derült ki abból a kutatásból, amelyben a 0-3 évesek táplálását vizsgálták - írja a hirado.hu.
Több órás várakozás alakult ki a kilépő személygépkocsi-forgalomban a Záhony és Csap közötti magyar-ukrán határállomáson vasárnap reggelre - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.
Vasárnap borus időre és 10-19 fok közötti hőmérsékletre számíthatunk.
Ezen a héten sem volt telitalálatos szelvény az ötöslottón.
Lékelt koponyákat is láthatnak az érdeklődők a szegedi Móra Ferenc Múzeumban nemrég megnyílt Kincsek-Titkok-Aranyak című kiállításon. A lékelést, koponyavésést döntően gyógyító céllal használták sok száz évvel ezelőtt is főként hadi sérülések, vagy szellemi-lelki zavar esetén, megdöbbentő módon azonban szinte mindenütt ugyanazokat a szempontokat követve - írja a hirado.hu.
A magyar mangalicatenyésztés szellemi központjának nevezte Debrecent a város polgármestere szombaton, a hetedik alkalommal megrendezett mangalica fesztivál megnyitóján - adta hírül az MTI.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség