A rovat további hírei
A Jobbik azt várja a kormánytól, hogy "helyezzen nyomást" Szlovákiára a rendezetlen nemzetségi kérdésekben és hívja fel az unió figyelmét arra, hogy a soros elnöki tisztséget átvevő ország nem biztosít alapvető jogokat - közölte Szávay István országgyűlési képviselő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
Czibere Károly szerint a 2011-es társadalmi felzárkózási stratégia a lehetőségekhez alkalmazkodó, a realitásokat szem előtt tartó vállalás, ami abból a hitből és közös meggyőződésből táplálkozik, hogy "nekünk itt nem lehet és nincs külön utunk".
Kövér László szerint ha a magyarok képesek magukat megvédeni saját hazájukban, akkor ezzel az európai civilizációt és kultúrát is megóvják a migráció okozta identitás- és civilizációs válságtól.
Két kormánykabinet jön létre, egy gazdasági és a stratégiai kabinet - jelentette be Lázár János a tervezett kormányátalakításról. Németh Lászlóné tanácsadó lesz.
A szerdai Magyar Közlönyből kiderül, hogy mennyi pénzt szán a kormány az október 2-i kvótanépszavazásra.
Dr. Melis Jánost, Szarvas Város jegyzőjét Orbán Viktor miniszterelnök úr címzetes főjegyzővé nevezte ki.
Posztumusz hadnaggyá nevezte ki a múlt pénteki hortobágyi robbanásban elhunyt négy tűzszerész katonát Simicskó István honvédelmi miniszter - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) szerdán az MTI-vel.
Tóth Bertalant választották az MSZP parlamenti frakcióvezetőjének szerdán Budapesten - jelentette be Molnár Gyula, az ellenzéki párt elnöke a képviselőcsoport ülése után tartott sajtótájékoztatón. Tóth Bertalan "kőkemény" ellenzékiséget ígért, és közölte azt is, hogy lemond az MSZP Baranya megyei elnöki posztjáról.
Olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett a törökszentmiklósi háztűz sérültje, hogy - bár mindent megtettek, hogy megmentsék az életét - a 40 év körüli nő szerdára virradóra meghalt - mondta Bobek Ilona, a budapesti Szent István kórház osztályvezető főorvosa szerdai sajtótájékoztatóján.
Szinte teljesen lecserélődhet az MSZP parlamenti frakciójának vezetősége, a leköszönő Tóbiás Józsefet Tóth Bertalan válthatja a frakcióvezetői poszton - tudta meg az MTI kedden MSZP-s forrásokból.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen a holvegyekitalt.hu-tól!
Nyerjen! 1.200 Ft értékben!

a holvegyekitalt.hu-tól!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség