A rovat további hírei
Közleményben cáfolta kedden a Mediaworks Zrt., hogy megállapodtak volna egyes médiumaik értékesítéséről; az előző napokban a hazai sajtóban több értesülés jelent meg arról, hogy a Duna Aszfalt Kft. vásárolná meg a Népszabadságot és a kiadó által nemrég megszerzett Pannon Lapok Társaságát.
Energiatudatos óvoda épült a főváros XIII. kerületében, a passzív minősítésű intézményt 1,3 milliárd forintos költséggel hozták létre.
Az MSZP-frakció antikorrupciós törvénycsomagot állít össze, amely biztosítja a közügyek nyilvánosságát, az átláthatóságát és amivel megelőzhetők a fideszes Mengyi Roland ügyéhez hasonló esetek, valamint a vagyonnyilatkozatokkal kapcsolatos problémák - mondta az ellenzéki párt frakcióvezetője kedden Budapesten sajtótájékoztatón.
Deutsch Tamás és Kovács Kokó István is esélyes a MOB-elnöki posztjára? - teszi fel a kérdést írásában a világgazdaság.hu.
Sarkad romániai, azaz Bukarest melletti testvérvárosának, Snagovnak a hivatalos delegációja augusztus 17-22-e között tett látogatást a hajdúsági településen. A közel 40 fős román delegáció számára színvonalas programokat szerveztek a vendéglátók, ezzel is tovább erősítve a két település közötti testvérvárosi kapcsolatot.
Szeptember 11-ig várja az érdeklődő, motivált gyerekek jelentkezését a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Fiatal Tehetség Programja.
Várhatóan ma hirdeti ki elsőfokú ítéletét a terrorcselekménnyel vádolt Budaházy György és társai perében a Fővárosi Törvényszék.
Tesztelték a közétkeztetést, az új tanévben már ízletesebb és fűszerben gazdagabb ételeket szeretne a szakma. A fogyasztói felmérések után további finomítások várhatóak.
Másfél órát kell várakozniuk az Ausztriába belépő járműveknek az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pontnál, ahol az osztrák hatóságok ismét szúrópróbaszerűen ellenőriznek - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfő kora délután az MTI-t.
Csaknem húsz holokauszttagadó tartalmú weboldal ideiglenes eltávolítását rendelte el az ügyészség indítványára a bíróság - közölte a Fővárosi Főügyészség.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom