A rovat további hírei
Csökmői parasztszülők gyermekét, a közgazdaság-tudományi egyetemet végzett Juhos Józsefet emelte az 1956. évi forradalom és szabadságharc idején a népakarat a Mezőberényi Forradalmi Tanács elnöki székébe. A városi köztemetőben vasárnap délelőtt megtartott beszédében Erdős Norbert országgyűlési képviselő (Fidesz), kormánymegbízott emlékeztetett a csodának számított forradalom tisztaságára.
Budapest mellett egyedül Gyula adott helyszínt vasárnap a „Nem tetszik a rendszer?!” című tüntetésnek. A békési fürdővárosi szervezők ismét csatlakoztak az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért Facebook-csoport kezdeményezéséhez.
Akadálymentesítették a Békés Megyei Kormányhivatal Szarvasi Körzeti Földhivatalát. A 28 millió forintos felújítási projekt átadási ünnepsége pénteken zajlott.
Tizedik alkalommal rendezi meg a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja a Száz út vár ránk… elnevezésű pályaválasztási vásárt a pályaválasztás előtt álló fiatalok és a pályakorrekcióra kényszerülő felnőtt álláskeresők részére. A Békéscsabai Városi Sportcsarnokban mintegy 40 középiskola, egyetem, főiskola, felnőttképzési intézmény, partnetintézmény intézmény és munkáltató részvételével tegnap megkezdődött állásbörze ma délután 5 óráig tart.
Programok, sztárok, akciók egy helyen - ezzel a mondattal lehetett jellemezni az Akciók Éjszakáját, és az Őszi Divatnapokat, amit október 7-8-án rendeztek meg a Csaba Centerben.
23-ból 8 busz érkezett meg a Körös Volánhoz ebben az évben pályázat útján. Így a buszok átlagéletkora 10 évnek felel meg. Ez azt jelenti, hogy ma Magyarországon a Körös Volán járatai a legjobbak között szerepel. Ha pedig a maradék 15 autóbusz is megérkezne, - ami mellesleg a flotta 8%-nak felel meg - akkor még előrébb kerülne a cég a ranglistán. Az idén megérkezett új autóbuszokat a helyközi közlekedésbe állították be.
Békés megye is megemlékezett az oslói és utøyai merényletek áldozatairól, hozzátartozóiról hétfő este, Békéscsabán. Laila Kind Rönnholm, a Norvég Királyi Nagykövetség ideiglenes ügyvivője, Farkas Zoltán, Békés Megye Képviselő-testületének elnöke, valamint számos együtt érző polgár gyújtott gyertyát a Norvégia és Magyarország baráti kapcsolatát jelképező Ibsen Háznál.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyereményjáték az eMarkttal!
Nyerjen! 9.900 Ft értékben!

Nyereményjáték az eMarkttal!

Műszaki cikk
Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben
Nyerjen! 7.000 Ft értékben!

Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben

Kultúra