A rovat további hírei
Két ezüst és négy bronzérmet szerzett a tizennégy szakmában versenyző magyar csapat a fiatal szakmunkások Európa-bajnokságán Göteborgban.
A következő napokban folytatódik a száraz és hideg időjárás, többször mínusz 10 Celsius-fok körül alakulnak a minimumok és napközben is fagypont körüli értékekre lehet számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
Ezen a hétvégén sem az ötös-, sem a hatoslottón nem volt telitalálat. Aki a hatoslottón öt találatot ért el, annak több mint 583 ezer forint üti a markát.
A Romaversitas Alapítvány ösztöndíjas roma hallgatóinak kezdeményezésére olyan családoknál szerelnek fel napelemes takarékos világítást, ahol legfeljebb gyertyával tudnak világítani. Tízezreknek jönne jól a segítség - írja az eduline.hu.
A karácsony közeledtével minden sürgős, a szokásosnál gyakrabban vásárolunk okostelefonon. Lassan többet költünk mobilon, mint asztali számítógépekről. Bár a magyarok 49 százaléka tervez vásárlást mobilapplikáción keresztül, sokan mégsem törődnek az ebben rejlő veszélyekkel.
„50 válogatott dal – Seress Rezső: vers és zeneszerzeményei, 1. könyv” írógéppel írt kéziratának első lapjára is lehet licitálni a közmédia Jónak lenni jó! kampányában. A világhírű „Szomorú vasárnap” című dal zeneszerzője 1961-ben dedikálta a kéziratot.
A többség számára nem kérdés, hogy nem verjük a gyereket, de egy pofon vagy rácsapás, kiabálás még mindig sokaknak belefér a nevelésbe – derül ki az Unicef felméréséből. Nem árt tudni, hogy több mint tíz éve zéró tolerancia van a gyermekbántalmazással szemben - írja a hvg.hu.
Újra beköszöntöttek a mínuszok; a következő napokban hajnalonként kemény fagyok várhatók. A Bakony szívében, az Eplényi Síarénában javában készülnek a síszezonra: éjszakánként hóágyúzzák a pályákat. Ha marad a hideg, néhány napon belül megnyitja kapuit a sícentrum.
Az éjszaka folyamán helyenként -10 fokig is süllyedhet a hőmérő higanyszála, holnap napközben pedig legfeljebb +5 fokra számíthatunk - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentéséből.
A Magyar Édességgyártók Szövetségének titkára szerint a magyarok átszoktak a minőségi csokoládéra, amit jelez, hogy szinte eltűntek a csokoládébevonóból készült figurák az áruházak polcairól.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom