A rovat további hírei
500 millió forintot költenek az ovisok hazafiasabb nevelésére.
Időközi polgármester-választást tartanak vasárnap a Fejér megyei Felcsúton, a tisztségért két jelölt indul - közölte honlapján a Nemzeti Választási Iroda (NVI).
Tájékoztatjuk a Tisztelt Szarvasi Lakosságot, hogy Magyarország Kormánya 1364/2018. (VII. 27.) Kormányhatározatában döntött a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről.
Felborultak, és a vízbe estek, visszamászni pedig már nem tudtak. A vízi rendőrök mentették meg őket.
Az erőmű ettől függetlenül biztonságosan üzemel, a szakemberek szerint semmi nem indokolja, hogy a blokkokat leállítsák.
Az előző évhez képest csökkent a tragédiák száma.
Még a honlapon sem voltak hajlandók javítani a Pruck Pál-fotót, inkább onnan is leszedték az egészet.
Augusztus hónapban elkezdődik a Kossuth utcai Mesterségek házának tetőfelújítása.
Az I. világháború 1918-as lezárásának centenáriuma alkalmából egész Európában, s hazánkban is zajlanak a megemlékezések. Ezen programok mentén - méltó módon tisztelegve a sarkadi hősök emléke előtt - két megnyert pályázat segítségével idén tavasszal, összesen 4,1 millió forint állami támogatást felhasználva lehetőség nyílt az I. világháború sarkadi emlékhelyeinek, azaz a belvárosban található I. világháborús emlékmű és környezete, valamint a Körösháti temetőben található I. világháborús hadisírok rendbehozatalára, megújítására.
A hőségriasztással egy időben zárták el a vizet Nyíradonyban