A rovat további hírei
A következő napokban folytatódik a változékony idő, többfelé 20 Celsius-fok feletti maximum várható, de esőre is számítani lehet. A hét második felében még csapadékosabb lesz az időjárás, a felmelegedés is mérséklődik, a hétvégén néhol csak 15 fokig melegszik a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
Az öröm, amit egy gyermek okoz, és az érték, amit később teremt a világban, nemcsak a családjuké, de a közösségé is. A szülők dolga csak annyi, hogy segítsék gyermekeiket álmaik elérésében - mondta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) vasárnapi hagyományteremtő babaköszöntőjén Budapesten.
Nyugalom van Békéscsabán, a Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban éjszaka történt rendbontás nem zaklatta fel a városban élőket - mondta Szarvas Péter polgármester az MTI-nek vasárnap kora délután.
Árokba hajtott egy busz a Veszprém megyei Noszlop közelében vasárnap délelőtt. Tizenegyen megsérültek, közülük ketten súlyosan - tájékoztatta a Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-t.
Az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) feloldja a Columbia Egyetemen és az ENSZ levéltárában lévő 1956-os dokumentumok titkosítását - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek.
A budapesti Hősök teréről szombaton elindult két motoros - Gbúr Ádám és Li Yude -, hogy végigjárják az egykori Selyemút vonalát. Az utazás Guinnes-rekordkísérlet is egyben - írja az MTI.
Az Aranycsapat Öröksége Alapítvány, az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány és Dorog önkormányzata szombaton emléktáblát avatott annál a dorogi háznál, mely 53 éven át Buzánszky Jenő otthona volt - adta hírül az MTI.
Felhőkre, napsütésre, záporokra, zivatarokra sőt akár még jégesőre is számíthatunk vasárnap - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.
Az ötöslottón ezen a héten sem volt telitalálatos szelvény, a négyesekre csaknem kétmillió forintot fizetnek.
Az Évadnyitó Do-Q-Ment Nagydíjjal megkezdődött az idei vitorlás és turisztikai szezon a Balatonon - adta hírül az MTI.