A rovat további hírei
Idén a XVI. kerületi önkormányzat kapta meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális és családügyért felelős államtitkárságától a Családbarát munkahely különdíjat a költségvetési szervek kategóriájában - közölte Soltész Miklós államtitkár a szerdai díjátadó rendezvényen. Családbarát munkahely díjat kapott még a Szegedi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem és a Márianosztrai Fegyház és Börtön is.
A köznevelésben, az oktatási rendszerben lezajlott változásokról volt szó azon az összejövetelen, amit szerdán rendeztek Békéscsabán. A pedagógusok, oktatási területen ténykedő szakemberek megismerkedhettek az eddig lezajlott módosulásokkal, és megtudhatták, milyen fejlesztésekre számíthatnak, milyen tervek, lehetőségek várhatók a jövőben.
A jövőben várhatóan egyre fontosabbá válik az elektronikus ügyintézés, így meg kell erősíteni ezt a rendszert - mondta Deák Rita, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium miniszteri biztosa a kormányablakok kialakításához kapcsolódó informatikai fejlesztésekről tartott sajtótájékoztatóján.
Az ország számos pontján tartottak megemlékezéseket, koszorúzásokat a Magyar Hősök Emléknapja alkalmából. Békéscsabán a Hősi temetőben gyűltek össze hétfőn a fejet hajtók.
„Európa, de okosan! A sikeres jövő felé Európán keresztül vezet Magyarország útja” - erről is beszélt Mesterházy Attila pénteken Békéscsabán. Emellett a választás tétjéről, a várható lehetőségekről és a Jobbik listájáról is szó volt az MSZP sajtótájékoztatóján.
Még mindig gyűjtik az aláírásokat a csabai egyetemisták. Nem adják fel, még akkor sem, ha igazán sokra nem mennek a szignókkal teleírt ívekkel, csupán felhívhatják a városvezetés és a közvélemény figyelmét arra, mit terveznek a békéscsabai kampusszal.
A kormánynak köszönhetően szemléletváltás történt a gyermekvédelem területén – hangsúlyozta Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkára. A politikus a hazai gyermekvédelem legfontosabb tapasztalatairól, változásairól Szegeden rendezett konferencia megnyitóján hozzátette: a szemléletváltás annak köszönhető, hogy a kormány megerősítette a családokat, köztük az örökbefogadó és nevelőszülőket.
A választók tájékoztatása érdekében új honlapot hozott létre a Fidelitas. Az aszegyenfal.com oldalon azonban nem azt olvashatják az érdeklődők, milyen programmal készül a jobboldal az EP választásra, sokkal inkább a baloldal elmúlt négyévi ténykedését taglalják.
A honvédséget alapítása óta a benne szolgálók tették naggyá: akik tartalommal töltik meg a szabályzatokat, akik vezetnek és végrehajtják a parancsot, és nem keresnek kibúvókat, hanem vállalják a szolgálatot – mondta Hende Csaba május 20-án, Budapesten.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital