A rovat további hírei
Országosan is előkelő helyen áll a január elsejével megalakult Békés Megyei Kormányhivatal az eddig elvégzett munka színvonalát tekintve, hangzott el ma délelőtt Békéscsabán. Az is eldőlt, hogy nem költözik el a Munkácsy u. 4. számú épületbe a kormány területi államigazgatási szerve.
Kormánymegbízotti értekezlet keretében mutatta be ma délelőtt Békéscsabán a Békés Megyei Kormányhivatal Földhivatalában Erdős Norbert kormánymegbízott a földhivatal április elsején hivatalba lépett új, szakmájára nézve földmérő vezetőjét, Zátonyi Richárdot a komoly projektfejlesztéseken keresztülment földhivatal Hunyadi tér 1. szám alatti épületében. Elsősorban ügyfélbarát működést vár el a kormánymegbízott, igényli a szolgáltató jelleg erősítését, valamint az, hogy negatívról pozitívra változzon a pénzügyi szaldó.
– Mi lesz itt, esküvő? – kérdezte egy tizenéves srác a szakszervezetek által szervezett autós demonstráció kürt-hangversenye közben csütörtökön, a békéscsabai Korzó téren.
Jegyzői szakmai fórumot tartott szerdán a Békés Megyei Kormányhivatal, a megyeszékhelyi munkaügyi központban.
A hír6.hu által útjára indított Közéleti sarok legújabb vendége Kovácsné dr. Faltin Erzsébet, Mezőhegyes polgármestere volt.
Uborkaszezon van Méhkeréken. Kétszeresen. Először azért, mert amikor két hete elszabadult a spanyol-német uborkakacsa, és végighápogott egész Európán: befagyasztotta a piacokat, padlóra küldte az árakat, ergo sokan csak lógatják a lábukat. Másrészt a bő kétezres lélekszámú határ menti kistelepülés közel 500 családja az uborka szezonjából él. Vagyis élne. A hír6.hu-t Ruzsa Roland vállalkozó vezette körbe a falun. Az utolsó állomás a szeméttelep volt.
A Békés megyei nyugdíjas rendvédelmi dolgozók közel 40 fős csoportja kedd délelőttől (június 20-ig) félpályás útlezárást tartanak a gyulai határátkelőhely előtt. A demonstráció célja, hogy fel akarják hívni a lakosság figyelmét a nyugdíjazást érintő, szerintük jogszerűtlen kormányzati intézkedésekre.
Az Európai Önkéntesség Éve 2011 jegyében tartották meg hétfőn, országszerte több helyszínen az I. Kormánytisztviselői Véradó Napot. Erdős Norbert megyei kormánymegbízott a Békéscsabai Területi Vérellátóban adott vért.
Emlékhelyet állítottak a trianoni békeszerződés 91. évfordulóján szombaton Okányban; József Gellért vargyasi fafaragó, mint a mesében, három napig ácsolta a gerendákat a Rákóczi utcai Millenniumi Emlékparkban.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.359 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Étel ital