A rovat további hírei
Az M1-es autópályán két helyen is jelentős torlódások vannak. Biatorbágynál baleset okozza a fennakadást. Hegyeshalomnál a határátlépési pontnál több mint hét kilométeres a sor - adta hírül az MTI.
Új, magyar gyártású tűzoltóautókat adtak át csütörtökön Budapesten -adta hírül az MTI.
Törőcsik Mari kapta a Szenes Iván-életműdíjat, rajta kívül elismerésben részesült Nyári Károly énekes-zongorista és Tabáni István énekes-dalszerző - közölte csütörtökön a díjátadó kommunikációjával foglalkozó cég az MTI-vel.
Október 13-án nyilvánosan tárgyalja a Kúria Nagy Imre és társai semmisségi ügyét - adta hírül a hvg.hu.
Nőtt a gyermekvállalási hajlandóság Magyarországon: a termékenységi arányszám 2015-ben 1,44 volt, 15 százalékkal magasabb, mint négy évvel korábban - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán Kaposváron.
A Magyar Idők szerint elővigyázatlanság is közrejátszhatott a hortobágyi tűzszerészbalesetben.
Hiányos volt a háztartásokba eljuttatott kormányzati tájékoztató kiadványának impresszuma, mert nem volt benne a kiadásért és szerkesztésért felelős személy neve – állapította meg a Nemzeti Választási Bizottság hétfőn. A kiadvány további terjesztését megtiltották. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a kiadványt kiegészítik úgy, ahogy az NVB kérte, ugyanakkor jelezte azt is: szerintük az MSZP áll a panasz mögött, és a szocialisták a népszavazás ellehetetlenítésén dolgoznak.
Egyelőre vizsgálják, hogy mi okozhatta a két magyar matróz halálával járó vasárnap hajnali balesetet, de egy verzió szerint meghibásodhatott a parancsnoki kabint lesüllyesztő hidraulika.
16 visszaadott állami kitüntetést árvereztek el a Wesley János Lelkészképző Főiskolán, a bevételből a rászoruló gyerekeknek vesznek cipőket.
Az év első nyolc hónapjában 1111 személygépkocsit loptak el Magyarországon, havonta átlagosan 139-et – írta keddi számában a Világgazdaság.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom