A rovat további hírei
A következő hetekben vagy hónapokban az MSZP-nek a "változást akarók" pártjává kell válnia, szélesítenie kell a támogatói és szimpatizánsi rétegét, valamint meg kell szerveznie a pártcsaládok közötti együttműködést - mondta Molnár Gyula, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) elnöke csütörtökön Békéscsabán.
A Jobbik jövő hétfőn ötpárti egyeztetést, augusztus 18-án pedig rendkívüli parlamenti ülést tartana a külföldön élő magyarok szavazásának könnyítése érdekében.
Szervezetten szállítják az embercsempészek Nyugat-Európába a kísérő nélkül érkező, kiskorú migránsokat a fóti gyermekotthonból - jelentette ki Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön. Az elmúlt egy évben 3500 kiskorúnak nyújtottak ellátást Fóton - írja a híradó.hu.
Az MSZP érdemi forrásemelést sürget az egészségügyben, a szocialisták a jelenlegi ciklus végéig 600 milliárd forintos többlettámogatást szorgalmaznak, amelynek kétharmadát fizetésemelésre fordítanák.
Hadházy Ákos, az LMP társelnöke szerint fővárosi tanácsadó cégek, azokon keresztül pedig a politika gazdagodását szolgálták a gyermekszegénység mérséklésére hivatott hazai és uniós források.
Két új mentési pont létesült a közelmúltban a Tisza-tó térségében, a kiskörei és az abádszalóki állomáshelynek köszönhetően tovább nőtt a térségben élők és a látogatók biztonsága - közölte Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs és PR-igazgatója az MTI-vel.
A Jobbik stabil és átlátható fejlesztéspolitikát kér a kormánytól.
Itthon tetőzik a kullancsszezon. Érdemes erre figyelni, ha szabadtéri programot tervez valaki a következő hetekben. Legalább tízféle betegséget terjesztenek a kullancsok, és már régen vége van annak az időnek, hogy az erdőben kellett erre figyelni: a városi parkokban vagy akár a strandon, játszótéren is lehet belőlük - írja a híradó.hu-n.
Az LMP felszólította a kormányt, hogy korábbi ígéretének megfelelően csökkentse az autóipar súlyát a magyar gazdaságban, és helyette más ágazatokat, illetve a kis- és középvállalkozásokat támogassa nagyobb mértékben.
Az MSZP felszólítja a kormányt, hogy támogassa azokat a vidéki beruházásokat, amelyeket korábban Orbán Viktor miniszterelnök jelentett be.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom