A rovat további hírei
Az egyéves gyerekek fele vas- és D-vitamin-hiányos Magyarországon, derült ki abból a kutatásból, amelyben a 0-3 évesek táplálását vizsgálták - írja a hirado.hu.
Több órás várakozás alakult ki a kilépő személygépkocsi-forgalomban a Záhony és Csap közötti magyar-ukrán határállomáson vasárnap reggelre - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.
Vasárnap borus időre és 10-19 fok közötti hőmérsékletre számíthatunk.
Ezen a héten sem volt telitalálatos szelvény az ötöslottón.
Lékelt koponyákat is láthatnak az érdeklődők a szegedi Móra Ferenc Múzeumban nemrég megnyílt Kincsek-Titkok-Aranyak című kiállításon. A lékelést, koponyavésést döntően gyógyító céllal használták sok száz évvel ezelőtt is főként hadi sérülések, vagy szellemi-lelki zavar esetén, megdöbbentő módon azonban szinte mindenütt ugyanazokat a szempontokat követve - írja a hirado.hu.
A magyar mangalicatenyésztés szellemi központjának nevezte Debrecent a város polgármestere szombaton, a hetedik alkalommal megrendezett mangalica fesztivál megnyitóján - adta hírül az MTI.
Mozgalmat indított a kézfertőtlenítésért a Magyar Rezidensszövetség a kórházi fertőzések visszaszorítása érdekében - írja a hvg.hu.
Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége úgy véli, a gyermekeket vállaló nők rendkívüli pszichikai és társadalmi túlterheltségnek vannak kitéve, részben azért, mert a társadalom egy része a családok "egyéni hobbijának" tekinti a gyermekvállalást, holott az a közösség érdeke is.
Szombaton Szolnokon ünnepélyes keretek között átadták az újjáépített Tiszaligeti Stadiont. A megnyitón a miniszterelnök is részt vett - adta hírül az MTI.
Folyamatosan nő az érdeklődés a versenyszerűen űzött online játékok, az eSportok iránt, az iparág árbevétele 2018-ra meghaladhatja az egymillió dollárt (274 millió forint) Magyarországon - derül ki a PayPal online pénzügyi szolgáltató megbízásából a SuperData piackutató által készített reprezentatív felmérésből.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital