A rovat további hírei
Pénteken megkezdődött a XXXI. Koncz Dezső Tanulmányi Verseny a békéscsabai Esélypedagógiai Központban.
A RT News videóján látható, ahogy a rigai csúcson Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke köszöntéskor, a kézfogás után lekever egy kisebb pofont Orbán Viktornak poénból. A felvétel szerint Juncker eléggé szokatlanul viselkedik, és a magyar miniszterelnök nem örül neki. Mielőtt Orbán bejön, Juncker a mellette álló hölgynek, Laimdota Straujuma lett miniszterelnöknek azt mondja: "Jön a diktátor", mire Straujuma kínosan nevetni kezd. Majd Juncker elég erőszakosan taszigálja át Orbánt a másik helyre, Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke mellé. Orbán kissé meg is botlik közben, rendkívül kínos jelenetek ezek.
Még mindig nincs vége! De azért már jól látszik, mire is gondoltak hat esztendővel ezelőtt, 2009-ben a békéscsabai Réthy Pál Kórház tulajdonosai és akkori vezetői, amikor leültek és meghatározták a megyeszékhely kórházának fejlesztési irányát. Ki is számolták, annak rendje és módja szerint a beruházás bekerülési költségét is, ami 2009-es áron is meghaladta a kétmilliárd forintot.
A mai békéscsabai közgyűlés több fajsúlyos témát tárgyalt, több pályázatról is döntöttek.
Képviselői irodát nyitott Erdős Norbert európai parlamenti képviselő a Békés Megyei Önkormányzat épületében. A kezdeményezés egyedülálló abban a tekintetben, hogy Erdős Norbert személyében először van az Európai Parlamentben olyan képviselő, aki Békés megyei, békéscsabai. Ez előnyt jelent a megyében élők számára abban a tekintetben, hogy kérdéseiket olyan képviselőnek tehetik fel, aki pontosan ismeri a megye adottságait, gondjait, problémáit.
Emberből vagy, lehetsz még beteg! – illetve béremelésért és az egészségügyi életpályamodell bevezetéséért címmel tartottak kedd este flashmobot fekete ruhában az Ébredj, Viharsarok Facebook Csoport tagjai a békéscsabai Réthy Pál Kórház főbejáratánál – a budapesti tüntetésekkel egyidőben.
Nagy az esély arra, hogy Kurdisztán modern, korszerű, hatékony és sikeres régió legyen, amellyel Magyarország szoros együttműködést folytathat - közölte Orbán Viktor miniszterelnök budapesti sajtótájékoztatóján.
1,5 milliárd forint támogatást nyert a Szent István egyetem békéscsabai, gyulai és szarvasi campusa.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital