A rovat további hírei
A Magyar Nemzethez küldött levelében reagált a menekültek elleni tettével már az egész világ előtt ismertté váló László Petra. Az operatőr a napilap megkeresésére válaszolt, mi is ezt idézzük: „Őszintén sajnálom a történteket. Csak mostanra tudtam összeszedni annyira magam, hogy írjak. Gyakorlatilag sokkos állapotban vagyok attól, amit csináltam és attól, amit csináltak velem." (forrás: index.hu)
A magyar kormány visszautasít minden olyan "nemtelen jelzőt és vádaskodást Magyarországgal szemben", amelyet vasárnap Laurent Fabius francia külügyminiszter hangoztatott a magyar határvédelmi intézkedésekkel kapcsolatban - mondta Magyar Levente hétfőn Budapesten.
Az emberkereskedelem az emberi jogok egyik legsúlyosabb megsértése, amelynek megelőzésében fontos szerepe van a nemzetközi együttműködésnek. A videóban Berta Krisztina, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára, a terület kormányzati illetékese fejti ki álláspontját.
Jótékonysági Családi Napot rendeztek a sarkadi CifraPalota Természetközeli Óvoda (Waldorf pedagógiára épülő intézmény) épületének felújítási, átalakítási munkálatainak támogatására vasárnap a helyi Vendégházban.
A meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint kedden a legmagasabb nappali hőmérséklet 33-38 Celsius-fok között alakul, s késő estére is csupán 26-31 fok közé hűl a levegő.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom