A rovat további hírei
A Jobbik az egyetlen alternatíva a 2018-as választáson a Fidesz-KDNP alkotta jelenlegi kormányon kívül - jelentette ki a párt elnöke a Győr-Moson-Sopron megyei Dunakilitin csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján, ahol egyben bemutatta a párt három új szóvivőjét.
A kormány egyáltalán nem tervezi új albérletadó bevezetését, hiszen a 2017-es költségvetés az adócsökkentés költségvetése, így szó sincs bármiféle új adónem bevezetéséről - hangsúlyozta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az MTI-nek csütörtökön eljuttatott közleményében.
Közterületi kampányolásba és országjárásba kezd a Fidesz, hogy arra buzdítsa a választókat, szavazzanak nemmel az október 2-i kvótareferendumon.
Szociális szövetkezetek létrehozásával és támogatásával kapcsolatban tesz feljelentéseket az LMP. A párt társelnöke, Hadházy Ákos szerint ugyanis több tucat ilyen szervezet kaphatott egyenként 15 és 50 millió forint közötti uniós támogatást és adókedvezményt olyan tevékenységekre, amelyekről "ordít, hogy semmi közük a hátrányos helyzetűek foglalkoztatásához".
A börtönépítésekkel párhuzamosan 2500 új munkatársat vesznek föl a büntetés-végrehajtáshoz 2018-ig - közölte az MTI-vel a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP), annak kapcsán, hogy a csütörtökön huszonegyedik alkalommal ünnepli a büntetés-végrehajtás a szervezet napját, Szent Adorján napot.
Facebook-oldalán tette közzé Szarvas Péter polgármester a következőket:
A 9-10 éves kicsiknek játékot és édességet, a nagyobbaknak pénzt és kimenőt ajánlottak szexért cserébe a nevelők egy magyarországi gyermekotthonban - állítják nevük elhallgatását kérő áldozatok és jogvédők.
A Nyíregyházán történt brutális gyilkosság után a hétéves kislány szülei vérét törölgette, amíg testvére segítségért rohant. Az eset óta nem szólal meg. A pszichiáter szerint annál súlyosabb trauma aligha érhet gyereket, mint amit a szüleik lelövését végignéző nyíregyházi ikrek éltek át. Évekig is eltarthat, amíg megtanulják, hogyan éljenek együtt annak emlékével, amit a román orvos tett az otthonukban.
Nyolcszáz új óvodai férőhelyet alakíthatnak ki jövő őszre - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kincstárért felelős helyettes államtitkára.
Sok panasz érkezik az oktatási jogok biztosához az új tanév kezdetén.
Nyerj bluetooth hangszórót a Morpheus PC-től!

Nyerj bluetooth hangszórót a Morpheus PC-től!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj egy üveg Epres Rosé Fütyülőst a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj egy üveg Epres Rosé Fütyülőst a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 3.100 Ft Játszom