A rovat további hírei
A KÉSZ Csoport visszavonja támogatását a Magyar Úszó Szövetségtől (MÚSZ), mert megítélése szerint a Kiss László - időközben lemondott szövetségi kapitány - személye körüli botránnyal a szervezet elveszítette feddhetetlenségét. A vállalat ugyanakkor Hosszú Katinkát a jövőben is szponzorálni akarja.
Áprilisban megszűnik az ország legrégebbi elektronikus közüzemi számlázási rendszere.
Legkésőbb május végéig Ausztria kerítést épít az osztrák-magyar határszakasz egyik részén – közölte a Kurier című osztrák napilap csütörtökön kormányértesülésekre hivatkozva.
A résztvevőket arra biztatják, hogy aznap öltözzenek feketébe, illetve tűzzék ki az összefogás fekete-fehér szalagját, fejezzék ki ezzel, hogy együtt éreznek Sándor Máriával, illetve az "egészségügy áldozataival és mellőzöttjeivel".
A Nemzeti Választási Iroda (NVI) és a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) vezetőjének távozását sürgette Nyakó István szocialista politikus csütörtöki sajtótájékoztatóján, amelyen választ kért a Fidesz-kormánytól, hogy engedi-e megtartani a vasárnapi boltzár eltörléséről szóló népszavazási kezdeményezést.
Az alpolgármesteri címet viselő Kiss Lászlót is várják a százhalombattai képviselőtestület délutáni rendkívüli ülésére, amelyet az úszókapitány nemierőszak-botránya miatt hívott össze a polgármester. Simán előfordulhat, hogy a város kiáll Kiss mellett, akiről a helyi uszodát is elnevezték. Azt is megtudtuk, hogy van olyan képviselő, aki tudott az edző büntetett előéletéről.
Technikai hiba van.
A szövetségi kapitány 1961-es nemierőszak-ügyét feltáró Fullánk.com-nak tűnt fel, hogy bár Kiss Lászlót 1962-ben három évre ítélték, 1963-ban már bronzérmes lett egy országos versenyen. Egy korabeli olimpikon név nélkül megerősítette, hogy ők "szabadították ki" a börtönből Kisst.
Hogy lehetséges, hogy 41 fokos lázas kisbabát az éjszakai ügyelet egyszerűen lepattint, a kórházban sem a sürgősségi, sem a gyerekosztály nem fogadja, s végül egy másik ügyeleten téves diagnózist állapítanak meg nála? A hathónapos csecsemő 24 órán belül meghalt fertőző agyhártyagyulladásban. A bíróság nem jogerősen pénzbüntetésre ítélt egy orvost a haláleset miatt.
Neveletlenek, isznak, drogoznak és éjjel-nappal csak a mobiljukat nyomogatják. Köszönni nem tudnak, dolgozni nem akarnak, csak a szüleik nyakán élősködnek. Sokak szerint ilyenek a mai fiatalok. Szerintem meg nem! És különben is: kik nevelték őket?
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom