A rovat további hírei
A marihuánafogyasztás legalizálását szorgalmazza a Magyar Liberális Párt, amely szerint a kriminalizáció nem vezet eredményre.
A CEU-ellenes törvény a jogbiztonság alapvető követelményeinek sem felel meg, lerí róla, hogy alkotmányellenes – mondta Sólyom László volt köztársasági elnök.
Lesznek újabb kétfarkús óriásplakátok, ingyenes tájékoztató kiadványok és matricák is a kormányplakátok átragasztásához.
A Jobbik-frakció minden tagja aláírja a felsőoktatási törvénnyel kapcsolatos alkotmánybírósági beadványt - közölte Szávay István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.
Szél Bernadett elégelte meg a kormányközeli publicista kirohanásait.
Már egy év sincs hátra a következő választásokig; a voksolást április 8-ra írhatják ki.
Leszakadt felsővezeték miatt 20-60 perces késésekre kell számítani a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon szerdán - közölte a Máviform sajtóügyeletese az MTI-vel.
Az amerikai külügyminisztérium azt szorgalmazza, hogy a magyar kormány függessze fel a módosított felsőoktatási törvény alkalmazását - mondta el keddi sajtótájékoztatóján Mark Toner, a washingtoni külügyminisztérium szóvivője.
Tavaly május 30-án az orosházi önkormányzat képviselő testülete úgy döntött, hogy egyedülálló módon 18 000 Ft értékű Erzsébet-utalvánnyal és apró ajándékokkal kedveskedik az orosházi újszülötteknek. Az ötlet gazdája Dávid Zoltán polgármester, aki elkötelezett a város lakosságmegtartó erejét növelő intézkedések mellett.
Azt írta, "ők is nagyon dühösek", nemcsak a demonstrálók.
Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!
Nyerjen! 12.000 Ft értékben!

Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!

Szabadidő
Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és dedikált focit!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és dedikált focit!

Számítástechnika
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bacho keretesfűrészt!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bacho keretesfűrészt!

Szerszám