A rovat további hírei
Már a makói kórházban van az oltóanyag, de hétfőn találtak egy újabb kanyarógyanús beteget a dolgozók között. A kórházban ápoltak között továbbra sem fertőződött meg senki a vírussal.
2019-től kilenc évre bővülhet az általános iskolai képzés, a kormány támogatni fogja az újabb évfolyam bevezetését - mondta Palkovics Imre államtitkár. A plusz egy év az óvoda és az iskola közé épülhetne be, felette az iskolarendszer nem alakulna át.
Az alapellátásban és a fekvőbeteg-ellátó intézményekben is működik a kanyaró-figyelőszolgálat Csongrád megyében - tájékoztatta a megyei kormányhivatal sajtószolgálata kedden az MTI-t.
Az Országgyűlés kedden a Fidesz-KDNP képviselőinek javaslatára munkaszüneti nappá nyilvánította nagypénteket, így idén április 14-től négynapos munkaszüneti ünneppé válik a húsvét.
Eltörölnék a Kliket, többet költenének az oktatás egészére, célzottan növelnék az óvodai és a bölcsődei férőhelyeket - ezek a Momentum Mozgalom hétfőn megjelent oktatási víziójának legfontosabb pontjai. Korábban már bemutatták, mit gondolnak az egészségügy problémáiról, mint például a hálapénzről és az alulfinanszírozottságról.
Az Országgyűlés ma a kormány javaslatára tovább szigoríthatja a jogi határzárat, valamint munkaszüneti nappá nyilváníthatja nagypénteket.
Megkezdik a makói kórház dolgozóinak beoltását a kanyarófertőzés ellen védettséget biztosító vakcinával - közölte Kallai Árpád, a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátóközpont Hódmezővásárhely-Makó főigazgatója hétfőn a helyszínen.
160 ezer forintot követelt a beavatkozás másnapján az anyától.
A makói kórházban kanyaró miatt elrendelt zárlat következtében az Országos Tisztifőorvosi Hivatal (OTH) szombaton módosította a területi ellátási kötelezettséget. Ez alapján a Békés megyei orosházi kórház látja el négy Csongrád megyei település betegeit.
A keddi köznevelési kerekasztal témája lesz a kilencedik évfolyam beillesztése az oktatási rendszerbe, és most kezdődik erről a szakmai egyeztetés - mondta az oktatásért felelős államtitkár egy más témában hétfőn, Budapesten tartott sajtótájékoztatón.
Nyerj akciós kávét a holvegyekitalt.hu-tól!
Nyerjen! 1.018 Ft értékben!

Nyerj akciós kávét a holvegyekitalt.hu-tól!

Étel ital
Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és promoanyagokat!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és promoanyagokat!

Számítástechnika
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás