A rovat további hírei
Közismert jelenség, hogy minden, ami épül, gyarapodik, létrejön, "annak nem örülünk, hanem valahogyan próbáljuk támadni, valahogy kikezdeni", ezt cinizmusnak lehet nevezni, de "cinizmusból még nem épült semmi" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök újságíróknak a Vál-völgyi kisvasút átadása után szombaton.
Jövő héten beoltják tbc ellen egy szatymazi általános iskola diákjait, miután egy konyhai kisegítő tbc-ben halt meg - írja a Blikk értesüléseire hivatkozva a hvg.hu.
Az elektronikus aláírás is érvényes, bizonyító erejű, és az Unió egész területén elfogadott lesz a július elsején hatályba lépő új szabályozás szerint. Így várhatóan szélesedik mind az elektronikus aláírást létrehozó technikai megoldások, mind az ezeket felhasználó szolgáltatók köre - hívta fel a figyelmet a Deloitte Legal jogi tanácsadó cég közleményében.
A betegek, kiemelten a beteg gyermekek jogairól és a gyógyszertári ellátáshoz köthető betegjogokról és kötelezettségekről készít plakátsorozatot az Országos Betegjogi, Ellátottjogi, Gyermekjogi és Dokumentációs Központ (OBDK).
Két bőgőshajót bocsátottak a Hernádra pénteken a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Felsődobszán. A vízi járművek a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Duna-Régió Vízi-turisztikai Szövetség Együtt a vízen - vízitúrázz otthon projekt keretében készültek el - írja az MTI.
A Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. pénteki közgyűlésén a többségi tulajdonos kezdeményezte a kisebbségi tulajdonos pécsi önkormányzat képviselőinek kizárását a cég tulajdonosi köréből - erről a taggyűlés résztvevői számoltak be az MTI-nek.
A 2016-os tanév vége felé közeledve ismét elkezdődtek a ballagások, s a legöregebb BEG-es diákok talpára útilaput kötöttek tanáraik.
A születés ünnep, nemcsak a család, hanem az egész magyar nemzet számára, mert a gyermekek a biztosítékai a nemzet fennmaradásának - hangoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára pénteken a Születés hete hatvani rendezvénysorozatának megnyitóján, az Albert Schweitzer Kórházban.
Ötszáz ember elhelyezésére szolgáló börtön épül Békésen - jelentette be a térség fideszes országgyűlési képviselője pénteken sajtótájékoztatón a településen. Dankó Béla elmondta, a forrásokat a kormány biztosítja, az építkezés a közbeszerzési eljárás és a szerződéskötés után kezdődhet meg, az átadás 2018-ban lesz.
Pénteken és a hétvégén országszerte elballagnak a diákok a középiskolákból, majd hétfőn a magyar írásbelikkel megkezdődnek az érettségi vizsgák.
Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 6.599 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom