A rovat további hírei
Aki olyan szándékkal ül autóba, hogy abban nem utas, hanem vezető lesz, akkor igyekszik minden szabályt betartani, a tanultak alapján közlekedni. Nem csak azért, mert a szabálytalanságért büntetés jár, de baleset is lehet vége a szabálytalanságnak. Viszont vannak esetek, amikor bizony kénytelenek vagyunk komolyan megszegni a szabályokat.
Elkerülő!? (Gyár utca-Kereki út)- áll a demonstrációra invitáló szórólapon, amit a Vasárnapi Lakossági csoport hozott létre. Való igaz, hogy egy ideje már húzódik a Gyár utcai elkerülő problémájának a megoldása, és egyelőre még nem is lehet tudni, pontosan mikorra készül el az út.
Egy marcipánnal burkolt, alma és diókrémes piskótatorta nyerte el a zsűri tetszését, így ez az édesség viselheti a Munkácsy torta nevet. Elkészítője Galgóczi László.
A Fidesz-KDNP békéscsabai polgármesterjelöltje, Hanó Miklós pénteken délelőtt bemutatta a Fidesz-KDNP békéscsabai önkormányzati képviselő-jelöltjei. A „csapatban” a korábbi (pontosabban jelenlegi) ciklushoz képest egyetlen változás van, Zelenyánszki Péter helyett Bíró János az 1-es számú választókerület jelöltje.
Az Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója 2014 pályázat július 11-i díjátadó ünnepségének legszebb pillanatait felelevenítő, a díjazottak örömét megörökítő kisfilm elkészült.
Bokrétaavatóra hívták a sajtó képviselői mellett mindazokat, akik valamilyen formában kötődnek a Pándy Kálmán kórház jelenleg futó, és történetének legnagyobb fejlesztéséhez. Szerkezetkész az új sebészeti tömb, és a tervek szerint jövő tavasztól már gyógyító munka folyhat az épületben.
Megemlékezést tartottak a békéscsabai Városháza árkádsorán hétfő délelőtt. A kuláküldözés áldozatainak emléknapján a koholt vádak alapján 1950. július 15-én kivégzett köröstarcsai parasztember, Molnár Sándor márványtábláját is megkoszorúzták az emlékezők.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom