A rovat további hírei
Kitüntetéseket, elismeréseket vettek át pénteken, a Semmelweis napi rendezvényen a Dr. Réthy Pál Kórház - Rendelőintézet dolgozói. Semmelweis születésének napjához kötődően immár tizennegyedszer tartottak ünnepséget, amin a kórház csaknem valamennyi dolgozója részt vett.
A kábítószerhasználat megelőzhető, a függés pedig kezelhető, ez a reménység az üzenete a Kábítószer-ellenes Világnapnak - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára, amikor csütörtökön Budapesten miniszteri díjakat adott át a területen hosszabb ideje tevékenykedő szakembereknek.
Elkészült Békéscsaba legújabb szállodája. Az exkluzív komplexumban még apró simításokat hátra vannak, de a nyár végétől már vendégeket is fogad a háromhektáros parkban álló nyugodt, minden igényt kielégítő szálloda.
A Ludovika mindig egyet jelentett a minőséggel, a ludovikás tiszt fogalma pedig emberi minőséget jelentett - hangoztatta Hende Csaba honvédelmi miniszter kedden a történelmi emlékhelyek közé került Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campusa emlékoszlopának avatásán.
Félszázados születésnapját ünnepli idén a volt 11-es számú Általános Iskola Békéscsabán. A jaminai gyerekek iskolája ma már mint a Rózsa Utcai Általános Iskola telephelye működik, és már korántsem zsibong termeiben annyi kisdiák, mint néhány évtizeddel ezelőtt.
A társadalom moráljának, az erkölcsöknek kell megváltoznia ahhoz, hogy az emberkereskedelmet vissza lehessen szorítani - mondta a Belügyminisztérium keddi konferenciáján a tárca közigazgatási államtitkára, Felkai László.
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) legfontosabb feladata a magyar gazdaság újraiparosításának elősegítése, az állami szerepvállalás erősítése - hangsúlyozta Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter a tárca államtitkárait bemutató sajtótájékoztatón, hétfőn Budapesten.
Nagy Imrére és társaira emlékeztek hétfő délelőtt Békéscsabán. A mártír miniszterelnökről elnevezett téren, az őt ábrázoló szobor előtt gyűlt össze az ünneplő tömeg, ahol a megjelentek elhelyezhették a megemlékezés virágait is.
Jelentős mértékben átalakította Európa légi közlekedését a 15 év elteltével újra megnyílt Koszovó feletti magas légtérben átrepülő polgári légi forgalom. A HungaroControl Zrt. NATO-felkérés alapján teljesített, országhatárokon átívelő távszolgáltatása révén a légtér elérte teljes kapacitását. A légtérnyitási projekt végrehajtásában közreműködő magyarországi és nemzetközi szervezetek díszünnepséggel emlékeztek meg a sikeres megvalósításról a technikai lebonyolítást végző magyar légiforgalmi szolgálat budapesti székházában, és felavatták a Koszovó Parkot.
A Magyar Nemzeti Levéltár és a Nemzeti Közszolgálat Egyetem közös munkája révén digitalizálták a magyar Belügyminisztériumban 1945 és 1958 között kiadott utasításokat.
Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 6.599 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom