A rovat további hírei
Soron kívüli közgyűlést tartott a békéscsabai képviselő-testület hétfőn délután a Városháza Mokos termében. Az ülés napirendjén egyetlen pont szerepelt, a DAREH által elkészített koncepciót és díjpolitikát tartalmazó dokumentum. A döntés szerint az önkormányzat kizárólag jelentős módosítások mellett tudja elfogadni a január 1-től életbe lépő tervezetet.
Közel 300 év után Békés megye visszatér a jelképeihez – döntött róla a szeptember 10-i közgyűlés.
A rehabilitációs foglalkoztatáshoz jövőre 34,3 milliárd forintos támogatást nyújt pályázati úton az Emberi Erőforrások Minisztériuma, 5,3 milliárd forinttal többet az idei összegnél - közölte a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.
A polgármester arra sem vette a fáradtságot, hogy a jaminai képviselőkkel egyeztessen a közgyűlés helyszínéről, s a frakcióval sem tárgyalt – közölte Ferenczi Attila a Városháza dísztermében tartott sajtótájékoztatón.
6 pontból álló javaslatcsomagot mutatott be Orbán Viktor miniszterelnök a migránsválság kezelésére. (Az MTVA felvétele.)
A Magyar Nemzethez küldött levelében reagált a menekültek elleni tettével már az egész világ előtt ismertté váló László Petra. Az operatőr a napilap megkeresésére válaszolt, mi is ezt idézzük: „Őszintén sajnálom a történteket. Csak mostanra tudtam összeszedni annyira magam, hogy írjak. Gyakorlatilag sokkos állapotban vagyok attól, amit csináltam és attól, amit csináltak velem." (forrás: index.hu)
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom