A rovat további hírei
A polgármester arra sem vette a fáradtságot, hogy a jaminai képviselőkkel egyeztessen a közgyűlés helyszínéről, s a frakcióval sem tárgyalt – közölte Ferenczi Attila a Városháza dísztermében tartott sajtótájékoztatón.
6 pontból álló javaslatcsomagot mutatott be Orbán Viktor miniszterelnök a migránsválság kezelésére. (Az MTVA felvétele.)
A Magyar Nemzethez küldött levelében reagált a menekültek elleni tettével már az egész világ előtt ismertté váló László Petra. Az operatőr a napilap megkeresésére válaszolt, mi is ezt idézzük: „Őszintén sajnálom a történteket. Csak mostanra tudtam összeszedni annyira magam, hogy írjak. Gyakorlatilag sokkos állapotban vagyok attól, amit csináltam és attól, amit csináltak velem." (forrás: index.hu)
A magyar kormány visszautasít minden olyan "nemtelen jelzőt és vádaskodást Magyarországgal szemben", amelyet vasárnap Laurent Fabius francia külügyminiszter hangoztatott a magyar határvédelmi intézkedésekkel kapcsolatban - mondta Magyar Levente hétfőn Budapesten.
Az emberkereskedelem az emberi jogok egyik legsúlyosabb megsértése, amelynek megelőzésében fontos szerepe van a nemzetközi együttműködésnek. A videóban Berta Krisztina, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára, a terület kormányzati illetékese fejti ki álláspontját.
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom