A rovat további hírei
2016. február 20-án az EAST WARRIORS MMA GYM (GR) szervezi az év első olyan szintfelmérő, állapot visszaellenőrző sparring party-ját, ahol éles küzdelmi helyzetben, de edzőtermi körülmények között mérheti le mindenki a saját, illetve tanítványának felkészültségi szintjét
Esős, szomorkás volt az egész nap, mintha az időjárás megérezte volna, hogy mi készül a békéscsabai Kórház utcai stadionban. Azt mindenki tudta, hogy a lilák a Fradit látják vendégül a fél négykor kezdődő bajnoki mérkőzésen, és még televíziós sportcsatorna is úgy gondolta, hogy ez a mérkőzés képernyőre való.
Nagyon régen történt, még a második világháború legelején, 1940-ben. A német hadsereg Székelyudvarhelyen haladt át Moszkva irányába. Egy német tiszt kórházba került, ahol egy ápolónő kedvesen, odafigyelve bánt vele. A teljesen felgyógyult katona hálája jeléül értékes ajándékot, egy korszerű, német fényképezőgépet adott az ápolónőnek.
A Dél-Alföld egyik legjelentősebb idegenforgalmi célpontjának kellős közepén található takaros kis üzlet 2010-ben kezdte meg működését, úgyis, mint a Békési szilvapálinka út információs pontja.
Egy város életét az ott élők emberek cselekedetei határozzák meg. Mondhat bárki bármit, végül mindig az történik, amit a helyben élők akarnak. Együttműködésük meghatározza egy város arculatát, hangulatát, jó vagy rossz hírét. Azok a városok fejlődnek igazán, ahol az élet legkülönbözőbb területein tevékenykedők együttműködése a saját érdekeiken kívül, a város érdekeit is szolgálják.
Bő két esztendőt követően, december 29-én befejeződik a „Funkcionális integrációt támogató fejlesztés a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház és a Dr. Réthy Pál Kórház - Rendelőintézet együttműködésében” nevű projekt. (x)
Sikerrel pályáztak a Békés megyei minősített önkéntes mentőszervezetek a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által kiírt 2015. évi pályázaton. Ennek eredményeképp központi forrás igénybevételével tudnak olyan eszközökhöz jutni, mely fejlesztésüket, beavatkozási képességeik növelését szolgálja.
A Körösök vidékének biztonságát javító projekt zárult le szerdán a mályvádi árvízi szükségtározó átadásával. A Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság (KÖVIZIG) eddigi legnagyobb mértékű beruházása mintegy 7,3 milliárd forintból valósult meg.
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerj három csomag Tchibo kávét a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj három csomag Tchibo kávét a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 1.800 Ft Játszom
Nyerj páros belépőt a Jókai Színház előadására!

Nyerj páros belépőt a Jókai Színház előadására!

Érték: 6.000 Ft Játszom