A rovat további hírei
Emberből vagy, lehetsz még beteg! – illetve béremelésért és az egészségügyi életpályamodell bevezetéséért címmel tartottak kedd este flashmobot fekete ruhában az Ébredj, Viharsarok Facebook Csoport tagjai a békéscsabai Réthy Pál Kórház főbejáratánál – a budapesti tüntetésekkel egyidőben.
Nagy az esély arra, hogy Kurdisztán modern, korszerű, hatékony és sikeres régió legyen, amellyel Magyarország szoros együttműködést folytathat - közölte Orbán Viktor miniszterelnök budapesti sajtótájékoztatóján.
1,5 milliárd forint támogatást nyert a Szent István egyetem békéscsabai, gyulai és szarvasi campusa.
Megnyitotta kapit Békéscsaba belvárosában az OLIVA MED egészségközpont.
Csütörtökön a Békés Megyei Önkormányzat Képviselő-testülete rendkívüli ülést tartott.
Oktatató üzemmódban ismerkedtek az új traffipax-szal a rendészeti iskolások.
A kormány fontos célkitűzése a középszintű közigazgatás átszervezése, gyors, hatékony, és ügyfélbarát közigazgatás kiépítése. Ennek a folyamatnak egyik eleme a kormányablakok kialakítása, melynek eredményeként Szeghalmon és Gyomaendrődön is elkészültek az integrált kormányzati ügyfélszolgálatok. A hír6.hu csütörtökön a gyomaendrődi átadásra látogatott el.
Eredendően egy-, majd kétfrontossá vált a vasárnapi, a demokratikus ellenzéki pártok és a civilek által szervezett Országos Tüntetés a Korrupciókormánya ellen program Békéscsabán.
Ne azt keressük, ami megkülönböztet, hanem ami összeköt bennünket.
Az ukrajnai helyzet, az útépítések, a brókerbotrány, a közétkeztetés és a reklámadó kérdése is téma volt a kormány szerdai ülésén, melynek döntéseiről csütörtökön Lázár János miniszter és Giró-Szász András államtitkár tájékoztatta a közvéleményt.
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerj páros belépőt a Jókai Színház előadására!

Nyerj páros belépőt a Jókai Színház előadására!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerj három csomag Tchibo kávét a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj három csomag Tchibo kávét a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 1.800 Ft Játszom