A rovat további hírei
Békés, Dévaványa, Gyomaendrőd, Orosháza. Települések, ahol a Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény iskolái működnek. Az intézményben jelenleg 42 szakmát oktatnak, a tanuló létszám 3200 fő.
Három éve már annak, hogy nem sikerült európai uniós hitelminősítő intézetet létrehozni, mutatott rá dr. Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, országgyűlési képviselő, Debrecen polgármestere a Kondorosi Csárdában Dankó Béla polgármesterrel, országgyűlési képviselővel szerda délután megtartott sajtótájékoztatóján. Úgy tűnik, ha valamelyik hitelminősítő szakember bal lábbal ébred fel az USA-ban, Magyarország hitelképessége romlik.
Csökmői parasztszülők gyermekét, a közgazdaság-tudományi egyetemet végzett Juhos Józsefet emelte az 1956. évi forradalom és szabadságharc idején a népakarat a Mezőberényi Forradalmi Tanács elnöki székébe. A városi köztemetőben vasárnap délelőtt megtartott beszédében Erdős Norbert országgyűlési képviselő (Fidesz), kormánymegbízott emlékeztetett a csodának számított forradalom tisztaságára.
Budapest mellett egyedül Gyula adott helyszínt vasárnap a „Nem tetszik a rendszer?!” című tüntetésnek. A békési fürdővárosi szervezők ismét csatlakoztak az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért Facebook-csoport kezdeményezéséhez.
Akadálymentesítették a Békés Megyei Kormányhivatal Szarvasi Körzeti Földhivatalát. A 28 millió forintos felújítási projekt átadási ünnepsége pénteken zajlott.
Tizedik alkalommal rendezi meg a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja a Száz út vár ránk… elnevezésű pályaválasztási vásárt a pályaválasztás előtt álló fiatalok és a pályakorrekcióra kényszerülő felnőtt álláskeresők részére. A Békéscsabai Városi Sportcsarnokban mintegy 40 középiskola, egyetem, főiskola, felnőttképzési intézmény, partnetintézmény intézmény és munkáltató részvételével tegnap megkezdődött állásbörze ma délután 5 óráig tart.
Programok, sztárok, akciók egy helyen - ezzel a mondattal lehetett jellemezni az Akciók Éjszakáját, és az Őszi Divatnapokat, amit október 7-8-án rendeztek meg a Csaba Centerben.
23-ból 8 busz érkezett meg a Körös Volánhoz ebben az évben pályázat útján. Így a buszok átlagéletkora 10 évnek felel meg. Ez azt jelenti, hogy ma Magyarországon a Körös Volán járatai a legjobbak között szerepel. Ha pedig a maradék 15 autóbusz is megérkezne, - ami mellesleg a flotta 8%-nak felel meg - akkor még előrébb kerülne a cég a ranglistán. Az idén megérkezett új autóbuszokat a helyközi közlekedésbe állították be.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom