A rovat további hírei
Megyejárás: a Hír6 csapata ezúttal a szarvasi járásba, Békésszentandrásra látogatott el, ahol az 1993-ban alapított Békésszentandrási Sörfőzdét Simkó József tulajdonos mutatta be.
Megyejárás: a Hír6 csapata ezúttal a szarvasi járásban lévő Békésszentandrásra látogatott el. Sinka Imre polgármester vezetésével körbejártuk a települést…
Deutsch Tamás, a Békés-Csongrád megyei régió Európa parlamenti képviselője volt a hír6.hu által útjára indított Közéleti sarok vendége.
A békéscsabai Vásárhelyi Pál Szakközépiskolában 5 millió forint értékű fejlesztést hajtottak végre a geológia laboratóriumban. Az új eszközöket közösen mutatta be a mecénás MOL képviselője, Blaskó-Nagy András, az iskola igazgatója, Török Árpád, valamint a diákok és tanáruk Méhi Gabriella – egy szabályos iskolai óra keretében.
Bimbó Róbert január 22-én Bécsben új tüdőt kapott; jobb és baloldali tüdőlebenyét is kicserélték. Február 6-tól a budapesti Szent János Kórházban kezelték. Március 7-én térhetett vissza békéscsabai otthonába.
Gasztronómiai előadás! A szakács napja! A békéscsabai Brill Bisztró csütörtök estére meghirdetett attrakciójára, melyre csak korlátozott számban, összesen 36-an válthattak jegyet, a borsos áru belépők ellenére kétszeres volt a túljelentkezés.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom