A rovat további hírei
Elrajtolt a 20. Csabai Kolbászfesztivál! - méghozzá az Ifjúsági kolbászkészítő versennyel.
A hosszú kolbász jó s a kurta prédikáció - ennek a jegyében nyílt meg hivatalosan is a 20. jubileumi Csabai Kolbászfesztivál.
Tombol a nyár, és per pillanat igen nehéz elképzelni, de nem is olyan sokára újra együtt töltjük. Ferencz Rezső októberi cikkével emlékezünk a 2015-ös, és készülünk az idei - 20.! - Kolbászfesztiválra, melyen az egykori Modern Talking énekese, Thomas Anders lesz a sztárfellépő.
Elnök- és elnökségválasztó közgyűlést tartott a Csabai Kolbászklub Egyesület április 6-án. Dr. Ambrus Zoltán eddigi elnök nem jelöltette magát a tisztségre, a tagság Hégely Sándort választotta meg elnöknek.
Április 14-én és 15-én lesz a beiratkozás a Klebelsberg Intézményfenntartó Központhoz (Klik) tartozó általános iskolákban.
Újabb rekordok dőltek meg a versenyzők és a látogatók számában is a 19. Csabai Kolbászfesztiválon. Hégely Sándor fesztiváligazgatót kértük egy gyorsértékelésre még a Csík Zenekar vasárnap esti koncertje előtt.
Vasárnap reggel tele volt kóválygó angyalokkal a város. Nem is csoda, hisz a szombat, a 19. Csabai Kolbászfesztivál legerősebb napja még ott duruzsolt az agyakban. (Sőt, még egy óraátállítás is lezajlott.) De azért a négynapos feszkóbumm befutó etapja (ugye a vasárnap) is tartogatott egy-két szépséget – például az esti Csík koncertet. A muzikális beszámolót mellőzve, most a csapat énekesnőjére, a békéscsabai származású Majorosi Mariannára koncentráltam. Vigyázat, csalok! – ugyanis Marianna bátyám osztálytársa volt a 9-es számú (Conrado Benitez Garcia) általános iskolában.
Újabb rekordok dőltek meg a versenyzők és a látogatók számában is a 19. Csabai Kolbászfesztiválon. Hégely Sándor fesztiváligazgatót kértük egy gyorsértékelésre még a Csík Zenekar vasárnap esti koncertje előtt.
Vasárnap reggel tele volt kóválygó angyalokkal a város. Nem is csoda, hisz a szombat, a 19, Csabai Kolbászfesztivál legerősebb napja még ott duruzsolt az agyakban. (Sőt, még egy óraátállítás is lezajlott.) De azért a négynapos feszkóbumm befutó etapja (ugye a vasárnap) is tartogatott egy-két szépséget – például az esti Csík koncertet.
Rekordmennyiségű érdeklődő vett részt a 19. Csabai Kolbászfesztivál pénteki és szombati napján - közölte Hégely Sándor fesztiváligazgató vasárnap az M1 aktuális csatorna műsorában.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!

Étel ital
Nyerjen 3 éjszakás kikapcsolódást a Thermal Hotel Garában!
Nyerjen! 59.900 Ft értékben!

3 éjszakás kikapcsolódást a Thermal Hotel Garában!

Szabadidő