A rovat további hírei
A matracok gyártásához használt poliuretán habba került mérgező diklórbenzol. Itthon is vizsgálják, melyek az érintett termékek az IKEA-nál, és ha kell, visszahívják azokat.
Csökkentette bruttó 8 forinttal a benzin, és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
Mivel a banki kamatok évek óta nagyon alacsonyak, egyre többen választanak olyan befektetést, amihez az állam hozzátesz vagy konkrét összeg, vagy adókedvezmény formájában. A lakástakarék-pénztár jövedelmez legjobban a maga 30 százalékával, de ha valaki nem lakás célra gyűjtene, mást kell választania.
A monetáris tanács két nemkonvencionális eszköz januári bevezetéséről döntött, amelyek a monetáris politikai eszköztár szerves részét képezik - olvasható a testület közleményében, amelyet az alapkamatot változatlanul 0,9 százalékon hagyó keddi ülést követően adott ki.
A világ borszaksajtójának egyik vezető magazinja, a Wine Enthusiast kedden publikált Top 100-as listáján a Dereszla Pincészet 2009-es évjáratú ötputtonyos aszúbora a 20. helyezést érte el - tájékoztatta a borászat az MTI-t.
Közel ugyanannyi orvos hagyta el 2017 első hat hónapjában Magyarországot, mint egy évvel korábban, csak a fogorvosok elvándorlása csökkent – írta a Világgazdaság.
Csökkenti bruttó 8 forinttal a benzin, és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
Hiába lett olcsóbb a magyar sertés termelői ára, a boltokba már drágábban kerül a hús, mint korábban.
A munkavállalók többsége már nem csak a fizetést nézi, ha állást vált, derült ki a felmérésekből. Az elvárások többnyire kor- és helyzetfüggők. A gyermeket nevelők többsége ugyanis már nemigen tud mit kezdeni azzal, hogy a cég is egy nagy család, a fiataloknak viszont a hétvégi csapatépítő tréning is csak egy buli a sok közül. A hazai alkalmazottak munkahelyi hűsége 3 évre csökken, de mi az, amit hiányolnak az új állást keresők? A 25 év alattiak közel fele azonnal váltana, de mivel lehetne őket megtartani?
Megindulhat a magyar tej és tejtermékek kiszállítása a Kínai Népköztársaságba. (OS)
Halottak napjától Virágvasárnapig- dráma a Jókaiban!
Nyerjen! 2.400 Ft értékben!

Halottak napjától Virágvasárnapig- dráma a Jókaiban!

Kultúra
Takaríttasson karácsonyra profikkal, a Dig Build Kft.-vel!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Takaríttasson karácsonyra profikkal, a Dig Build Kft.-vel!

Szolgáltatás
Nyerjen a holvegyekitalt.hu-tól sört!
Nyerjen! 1.000 Ft értékben!

a holvegyekitalt.hu-tól sört!

Ital