A rovat további hírei
A Mol azt várja, hogy az OMV vezetése az osztrák társaság májusi közgyűlésén felfedi saját részvényesei felé valódi motivációját, hogy milyen okból tart továbbra is lekötve 2 milliárd dollárt Mol részvényekben.
A Magyar Telekom Távközlési Nyrt. ellenzi a tervezett internetadót, mert úgy vélik, ez nem segít abban, hogy Magyarország és a fejlett nyugat-európai országok közötti digitális szakadékot mielőbb sikerüljön áthidalni - mondta Winkler János vezérigazgató-helyettes pénteken sajtótájékoztatón Győrött.
A közép-kelet-európai országok egyre inkább felzárkóznak a nyugati országok mögött a kereskedelmi jellegű ingatlanokat tekintve - derül ki a bécsi székhelyű RegioData felméréséből.
A magyar állattenyésztés mindenidők legnehezebb időszakát élte át az elmúlt évben, az előrelépéshez technológiai felzárkózásra és hatékony, versenyképes szerkezetre van szükség - jelentette ki Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter pénteken Hódmezővásárhelyen.
Az AAA Auto Group N.V., mintegy 18 800 autót értékesített a cseh-, szlovák, magyar, lengyel-, és román piacokon, az idén az első negyedévben, 6 százalékkal többet mint egy éve.
Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program támogatásával mintegy 35 biogázüzem épül fel Magyarországon a következő két évben - mondta Bíró Tamás, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium osztályvezetője pénteken a RENEXPO kisérő rendezvényeként szervezett biogáz konferencián.
A Magyarországon tevékenykedő biztosítók díjbevétele tavaly 12,01 százalékkal 930,1 milliárd forintra növekedett.
2008 első két hónapjában az ipari termelés az egy évvel korábbihoz viszonyítva 9,7 százalékkal bővült. A versenyszférában nőttek, a közszférában csökkentek a bérek - áll a KSH legfrissebb összefoglalójában.
A gyógyszertörvény nemcsak hogy káros, de célt is tévesztett - idézte a pénteki Napi Gazdaság az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének (IGYE) elnökét.
A jegybankelnök szerint az állami újraelosztás 50 százalékos szintjét 40 százalékra kell csökkenteni, ehhez hathatós segítséget nyújthat egy közpénzügyi törvény.
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital
Nyerjen 10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!

Szolgáltatás
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő