A rovat további hírei
A Vodafone Magyarország előrejelzése szerint 2010-ben már minden második internetező mobilhálózaton keresztül éri el a világhálót - mondta Beck György, a társaság vezérigazgatója kedden Gödöllőn.
Szigorítja a menetjegyek ellenőrzését a MÁV-Start Zrt., így áprilisban a peronkapukkal ellátott pályaudvarokon az általános menetjegy- és bérlet-ellenőrzések mellett tételes ellenőrzésre is számíthatnak az utasok.
A forint jelentős gyengüléssel nyitott a budapesti bankközi kereskedelemben kedden, majd fordulatot vett és felvette a feltörekvő piaci devizák, konkrétan a török líra és a dél-afrikai rand által követett emelkedő pályát.
Kóka János szerint sürgősen hozzá kell fogni az állami kiadások jelentős lefaragásához, mert csak így lehet elkezdeni az országban az adóterhek csökkentését, az adórendszer nagymértékű átalakítását.
A szerb kormány döntése nyomán több hónapos késéssel kezdik el építeni a magyar határtól Nyugat-Szerbiába vezető Horgos-Pozega autópályát, ha egyáltalán elkezdik.
Az államháztartás bruttó, konszolidált, névértéken számításba vett (maastrichti) adóssága - a túlzott hiány eljárás keretében az Európai Bizottságnak jelentett érték - 2007 végén a GDP 66,0 százalékát tette ki, 16 736 milliárd forintot - közölte a Magyar Nemzeti Bank kedden.
Nem tervez újabb elbocsátást a kormány a közszférában idén, a háromezer fős létszámcsökkentés a tavaly megkezdett leépítések 2008-ra áthúzódó hatása - tájékoztatta közleményben az MTI-t hétfőn a Kormányszóvivői Iroda azt követően, hogy a Magyar Nemzet azt írta: idén újabb három ezer közszolga elbocsátást tervezi a kabinet.
Az APEH elnöke soron kívüli adatszolgáltatást rendelt el a tízezer legnagyobb adózónál a márciusra és az első negyedévre vonatkozó - április 20-án esedékes - általános forgalmi adó (áfa) kötelezettségről - derül ki az adóhatóság honlapján közzétett tájékoztatóból. Az adatszolgáltatást elektronikus úton, április 1-jéig kell teljesíteniük az érintetteknek.
Szalay-Berzeviczy Attilát választották ismét a Budapesti Értéktőzsde elnökévé a hétfői közgyűlést követő igazgatósági ülésen.
A monetáris tanács ülésén az 50 bázispontos kamatemelés mellett, 25 bázispontos és kamattartási javaslat is elhangzott, a meggyőző többség az 50 bázispontos kamatemelésre szavazott - jelentette ki Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke a hétfői tájékoztatón.
Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és promoanyagokat!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és promoanyagokat!

Számítástechnika
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco metszőollót!
Nyerjen! 4.000 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco metszőollót!

Szerszám
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás