A rovat további hírei
2008. első negyedévében tartani tudta növekedési ütemét a Raiffeisen Bank: a Bank mérlegfőösszege 33 százalékkal, hitelállománya 34 százalékkal, míg betétállománya 18 százalékkal gyarapodott az elmúlt év hasonló időszakához képest.
A jen alapú devizahitelek jelentős kockázatára hívta fel a figyelmet a portfolio.hu szerdai budapesti konferenciáján tartott előadásában Király Júlia, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, a monetáris tanács tagja.
Tízéves a hitelkártya Magyarországon: az első valódi hitelkártyát a Citibank vezette be 1998-ban.
Az áfamértékek megváltoztatásával nem lehet befolyásolni az ár- és versenyképességi viszonyokat - összegezte Veres János szerdán az uniós pénzügyminiszterek brüsszeli tanácskozásán az áfáról folytatott informális véleménycsere eredményét.
Az általánosan erős feltörekvő piaci devizák környezetében átmenetileg kissé gyengítette a forintot az inflációs adat.
Egyebek között ez a kijelentés is elhangzik abban Bokros Lajossal készített interjúban, amit a legutóbbi Élet és Irodalom közöl. Ez már csak azért is figyelemre méltó, mert az egykori pénzügyminiszter mindig csak vért és könnyeket ígért. Erre tessék.
A fogyasztók megtévesztése miatt 30 millió forint bírságot kell fizetnie az Auchan Magyarország Kft-nek - döntött a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A hipermarketlánc nagy példányszámban terjesztett hirdetési újságjában hirdetett akciós termékek nem mindig voltak kaphatóak.
A Magánvállalkozók Nemzetközi Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) kereskedelmi gázolajár bevezetését szorgalmazza a fuvarozással foglalkozó vállalkozások számára, a testület a jövedéki adó meghatározott részének visszaigénylésében látja a megoldást az emelkedő gázolajár problémájára - mondta Dittel Gábor, a NiT ügyvezető főtitkára szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.
A Linamar Hungary Nyrt. idei, első negyedéves árbevétele 2,1 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól, 7,037 milliárd forint volt, mérleg szerinti nyeresége 20,7 százalékkal mérséklődött, 307 millió forintot tett ki - közölte a társaság a BÉT honlapján szerdán.
A zárjegyek felhasználásáról naponta kell jelentést küldeni a vámhatóság részére, egyúttal a felére csökken a csomagolás közbeni rongálódás miatt elszámolható zárjegyek aránya - ezt tartalmazza a pénzügyminiszternek a Magyar Közlönyben megjelent rendelete, amely a zárjegyek alkalmazási szabályairól 1997-ben hozott rendeletet módosítja.
Nyerje meg a Gyulahús Kft. ajándékcsomagját!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Nyerje meg a Gyulahús Kft. ajándékcsomagját!

Étel ital
Nyerjen Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!

Számítástechnika
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bacho szerszámkészletet!
Nyerjen! 9.700 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bacho szerszámkészletet!

Szerszám