A rovat további hírei
Havi 40-120 ezer forintot fizet 9 hónapon keresztül, havi 2-3 ezer forintos átlagdíjért az a munkanélküliségi biztosítás, amelyet a Biztositas.hu Kft. dobott piacra, mondta szerdán sajtótájékoztatón Rácz István, az internetes biztosítási alkusz cég ügyvezetője.
Először azt kellett megszokni, hogy a gázolaj, ami emberemlékezet óta olcsóbb volt, mint a benzin: meghaladta a legnagyobb mennyiségben használt üzemanyag árát.
A Dreher Sörgyárak Zrt. hat benevezett termékéből négy Nagy Aranymedál elismerést, kettő aranyérmet nyert a Monde Selection nemzetközi minőségértékelő intézet nemzetközi versenyén - közölte a társaság szerdán.
Az áfa csökkentésének jelentős szerepe lehet a fekete gazdaság elleni fellépésben - vélték többen a külföldi résztvevők közül az MGYOSZ keddi budapesti nemzetközi konferenciáján.
A kanadai Falcon Oil & Gas Ltd. csökkentette előrejelzését a Magyarországon, Makó térségében kitermelhető földgáz mennyiségére.
A még liberális vezetésű közlekedési tárca két ütemben összesen 38 vasúti szárnyvonalon kívánta május 31-ével, valamint az év végével szüneteltetni a forgalmat. Az intézkedést elhalasztották, minderről az MSZP parlamenti frakciójának keddi ülésen hangzott el bejelentés - tudta meg a Hír6.hu Varga Zoltán országgyűlési képviselőtől.
Magyarország 2009-ben nevezheti meg az euró bevezetésének céldátumát - mondta Göncz Kinga az MTI-nek.
A fóliasátor építéséhez nem kell engedély május 29-től, az önkormányzati és területfejlesztési miniszter (ÖTM) erről szóló rendelete a Magyar Közlönyben jelent meg.
Alig változott a forint reggel: az eurót 252,10/20 Ft-n (+0,20), a dollárt 162,90/163,00 Ft-n (+0,10) jegyezték.
Egyre súlyosabb tehetséghiánnyal küszködnek a fejlett ipari gazdaságok vállalatai, amelyeknek most már az eddig inkább szakember-exportjukról ismert, ám mind jobb élet- és munkakörülményeket kínáló nagy felzárkózó térségi gazdaságokkal is versenyezniük kell a magasan képzett munkaerőért, áll az egyik vezető londoni gazdaságkutató intézet hétfőn kiadott elemzésében.
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő
Nyerjen ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!
Nyerjen! 30.000 Ft értékben!

ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!

Utalvány
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!

Ajándék