A rovat további hírei
A cégbejegyzés iránti kérelmet július 1-jétől csak elektronikusan lehet benyújtani a cégbírósághoz, egyebek mellett ezt is tartalmazza az igazságügyi és rendészeti miniszter Magyar Közlönyben megjelent rendelete.
A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól címet viselő gazdasági és közlekedési miniszter által benyújtott javaslattal kapcsolatos félreértésekre hívta fel a figyelmünket Fazekas Ildikó, az Önszabályzó Reklámtestület (ÖRT) főtitkára.
Jövő év végére összekötik a magyar és a román magasnyomású gázvezetékrendszert: az óránként 500.000 köbméter kapacitású tranzitvezetéket úgy tervezik meg, hogy kétirányú szállításra is alkalmas legyen, ezáltal mindkét ország gázfelhasználói számára nagyobb ellátásbiztonságot lehet garantálni. 
A Magyar Telekom összesen 77,052 milliárd forintot fordít osztalékfizetésre az idén, ennek egy részét az eredménytartalékból fedezi - közölte a cég a tőzsde honlapján hétfőn este
Közös, úgynevezett co-branded hitelkártyát dobott piacra az Erste Bank Hungary Nyrt. és a Sláger Rádió.
A forint halványan erősödött, csütörtöki szintjére tért vissza hétfőn, a bankközi devizapiacon.
Simor András jegybankelnök szerint az ország jelenlegi egyik legnagyobb gondját a konvergenciafolyamat terén az jelenti, hogy igen alacsony a foglalkoztatási ráta, másrészt a termékpiacok liberalizációját még nem sikerült megvalósítani, egyes estekben erőteljes a piaci monopóliumok hatása.
Végkielégítés nélkül, március 25-i hatállyal távozik posztjáról Antal Attila, a BKV vezérigazgatója - nyilatkozta Somlyódy Csaba, a Fővárosi Közgyűlés Gazdasági Bizottságának MSZP-s elnöke.
A Mol és az ExxonMobil leányvállalata, az ExxonMobil Kutatás és Termelés Magyarország Kft. (ExxonMobil) 2008. április 11-én megállapodást írt alá közös kutatási program indításáról a Mol Makói árokban lévő 106. és 107. kutatási blokkjaiban.
Az agrártermékek termelőiár-szintje 2008 februárjában 33,9 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, ezen belül a növényi termékek árszínvonala 46,9 százalékkal, az élő állatok és állati termékeké 17,6 százalékkal nőtt. 
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital
Nyerjen Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!

Számítástechnika
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital