A rovat további hírei
A Nabucco gázvezetékről tárgyalt a török energiaügyi miniszter Budapesten. Hilmi Güler szerint az uniós országoknak figyelembe kellene venniük a török gázigényt is a projekt megvalósításakor - tájékoztatta Szelestey Lajos külügyi szóvivő kedden az MTI-t, azt követően, hogy a török miniszter tárgyalt Göncz Kinga külügyminiszterrel és a magyar Nabucco-nagykövettel.
Az államháztartás márciusban - önkormányzatok nélkül - 325,9 milliárd forint hiánnyal zárt - közölte a Pénzügyminisztérium kedden.
Vélhetően megvásárolhatja a miskolci önkormányzat, illetve a kizárólagos tulajdonában lévő Miskolc Holding (MH) Zrt. érdekeltségébe tartozó Miskolci Hőszolgáltató (Mihő) Kft. a Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt-től a Miskolci Fűtőerőmű (Mifű) Kft. többségi tulajdonát
Egyre csökken azok aránya, akik a díjköteles utakon nem fizetnek úthasználati díjat: amíg a bliccelők aránya 2005-ben 4-4,5 százalék volt, 2008. első negyedévében ez az arány 1,5-2 százalékra csökkent - közölte az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK Zrt.), a "tereléses" ellenőrzések adataira hivatkozva.
A Tesco, a CBA és a Coop áll a legnagyobb forgalmú élelmiszert és vegyiárut értékesítő kiskereskedelmi láncok tizenötös ranglistájának élén - derül ki az ACNielsen Piackutató Kft. felméréséből.
Magyarország és Horvátország 2010-11-re össze szeretné kötni gázhálózatát, így elérhetővé válna a horvát folyékony gázterminál (LNG) - jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kedden Budapesten, azt követően, hogy tárgyalt horvát partnerével, Ivo Sanaderrel.
A Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján hétfőn közzétett részvényesi bejelentése szerint 2008. április 7-én az OMV AG arról értesítette a társaság igazgatóságát, hogy az OMV-csoport befolyása 20,26 százalék.
Erősödött a forint a budapesti bankközi devizapiacon, az euró 253,30/40 forint lett, szemben a pénteki 256,40/50-nel. A dollár 163,00/10 forint 163,00/10 után.
Két forinttal csökken a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon, a benzin ára nem változik. Legutóbb két hete szerdán csökkent mind a benzin, mind a gázolaj ára 4-4 forinttal. A holtankoljak.hu adatbázisa alapján a benzin átlagos ára 297 forint marad, míg a gázolajé 311 forint lesz szerdától.
Elindult a Magyar Gazdasági Évad rendezvénysorozat második szakasza Kínában, az ITD Hungary által szervezett Magyar-Kínai Üzleti Fórummal hétfőn - közölte az ITD Hungary magyar befektetésösztönzési és kereskedelemfejlesztési ügynökség.
Nyerjen ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!
Nyerjen! 30.000 Ft értékben!

ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!

Utalvány
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen 10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!

Szolgáltatás