A rovat további hírei
Magyarország visszavonta Surányi György jelölését az EBRD élére. Mirow-t támogatjuk, de Veres nehezményezi a jelölési folyamatot.
Nem pályázat, hanem piacfelmérés volt az a pár hete közzétett hirdetés, amelyben együttműködő regionális stúdiókat keresett a Magyar Televízió (MTV) - közölte a közmédium sajtóosztálya.
Likviditási helyzetének javítására és a hosszú távú fejlesztések finanszírozására fordítja a Magyar Posta Zrt. az ingatlanjai eladásából származó bevételeket - nyilatkozta a Világgazdaság pénteki számában Szabó Pál, a társaság vezérigazgatója.
Május 1-jén majálisozás helyett ismét sztrájkolhatnak a vasutasok. Gaskó István, a február 1-je óta többször felfüggesztett gördülő sztrájkot szervező szakszervezet elnöke a Népszabadság pénteki számában azt mondta, hogy nem mondanak le követeléseikről.
A Debreceni repülőtér ingatlanainak értékesítésére vagy hasznosítására, illetve az Airport Debrecen Kft. 100 százalékos üzletrészének értékesítésére kiírt pályázat második fordulójára négy pályázót hív meg a városi önkormányzat.
A tojásárak 25 százalékkal magasabbak az idén a 2007-es húsvéti időszakhoz képest, és a következő hónapokban további emelkedés várható - tájékoztott a Baromfi Terméktanács.
A Fidesz és a KDNP újabb kormányzati "blöffnek" és "szakmaiatlan" döntésnek tartja, hogy a miniszterelnök javaslata alapján az év első felére hozzák előre az idei nyugdíjkorrekciót. Erről Soltész Miklós, a Fidesz-KDNP népjóléti kabinetjének vezetője beszélt csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
Az UniCredit Bank Hungary Zrt. adózás utáni eredménye tavaly 21,94 milliárd forint lett, szemben az előző évi 19,11 milliárd forinttal - mondta Patai Mihály, a bank elnök-vezérigazgatója csütörtökön Budapesten a hitelintézet sajtótájékoztatóján.
A miniszterelnök javaslata alapján az év első felére előrehozzák az idei nyugdíjkorrekciót - mondta Korózs Lajos, az Országos Idősügyi Tanács titkára újságíróknak a testület soros ülésének szünetében csütörtökön.
Megváltoztatta a Szegedi Ítélőtábla Gyurisné dr. Komlóssy Éva vezette büntető tanácsa a Békés Megyei Bíróság ítéletét abban az ügyben, amelyben egy kétegyházi férfit, Szaniszlai Attilát folytatólagosan elkövetett, az adóbevételt különösen nagymértékben csökkentő adócsalás és folytatólagosan elkövetett, az adóbevételt jelentős mértékben csökkentő adócsalás bűntettével vádoltak meg.
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő
Nyerjen ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!

Utalvány