A rovat további hírei
A román kormány gazdasági előrejelző bizottsága (CNP) a tavaszi előzetes előrejelzésében is 6,5 százalékos GDP-növekedést jósol idénre, csakúgy, mint utoljára szeptemberben tette, annak ellenére, hogy az év elejéről már ismert adatok támogatnák az előrejelzés javítását, idézte a bizottság elnökét, Ion Ghizdeanut a Rompres hírügynökség pénteken.
Magyarország visszavonta Surányi György jelölését az EBRD élére. Mirow-t támogatjuk, de Veres nehezményezi a jelölési folyamatot.
Nem pályázat, hanem piacfelmérés volt az a pár hete közzétett hirdetés, amelyben együttműködő regionális stúdiókat keresett a Magyar Televízió (MTV) - közölte a közmédium sajtóosztálya.
Likviditási helyzetének javítására és a hosszú távú fejlesztések finanszírozására fordítja a Magyar Posta Zrt. az ingatlanjai eladásából származó bevételeket - nyilatkozta a Világgazdaság pénteki számában Szabó Pál, a társaság vezérigazgatója.
Május 1-jén majálisozás helyett ismét sztrájkolhatnak a vasutasok. Gaskó István, a február 1-je óta többször felfüggesztett gördülő sztrájkot szervező szakszervezet elnöke a Népszabadság pénteki számában azt mondta, hogy nem mondanak le követeléseikről.
A Debreceni repülőtér ingatlanainak értékesítésére vagy hasznosítására, illetve az Airport Debrecen Kft. 100 százalékos üzletrészének értékesítésére kiírt pályázat második fordulójára négy pályázót hív meg a városi önkormányzat.
A tojásárak 25 százalékkal magasabbak az idén a 2007-es húsvéti időszakhoz képest, és a következő hónapokban további emelkedés várható - tájékoztott a Baromfi Terméktanács.
A Fidesz és a KDNP újabb kormányzati "blöffnek" és "szakmaiatlan" döntésnek tartja, hogy a miniszterelnök javaslata alapján az év első felére hozzák előre az idei nyugdíjkorrekciót. Erről Soltész Miklós, a Fidesz-KDNP népjóléti kabinetjének vezetője beszélt csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
Az UniCredit Bank Hungary Zrt. adózás utáni eredménye tavaly 21,94 milliárd forint lett, szemben az előző évi 19,11 milliárd forinttal - mondta Patai Mihály, a bank elnök-vezérigazgatója csütörtökön Budapesten a hitelintézet sajtótájékoztatóján.
A miniszterelnök javaslata alapján az év első felére előrehozzák az idei nyugdíjkorrekciót - mondta Korózs Lajos, az Országos Idősügyi Tanács titkára újságíróknak a testület soros ülésének szünetében csütörtökön.
eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!
Nyerjen! 14.900 Ft értékben!

eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!

Műszaki cikk
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital