A rovat további hírei
Új jövedéki törvényt dolgoz ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM), amely segíteni fogja a pálinkakészítőket - mondta Tállai András pénteken, a 17. Gyulai Pálinkafesztivál keretében megrendezett jövedéki konferencián.
147 Tesco-áruház kinyit vasárnap hajnalban, de a cég állítása szerint csak olyan munkatársak állnak be, akik önként vállalták, hogy vasárnap több pénzért beugranak.
Dolgozóinak és vásárlóinak is készített egy-egy kérdőívet a Decathlon sportáruház-lánc, amely a válaszok mérlegelése alapján dönti majd el, ezentúl hogy alakuljon a vasárnapi nyitva tartási rend. Áprilisban még zárva lesznek vasárnaponként, május 8-tól nyitnának ki a hét utolsó napján is.
Ma kezdődik a XVII. Gyulai Pálinkafesztivál. A pálinka fővárosában nemcsak ízlelni lehet majd az italt, hanem beszélgetni is róla. Erre szolgál a Hunguest Hotel Erkelben (Gyula, Várkert u. 1.), 13 órakor kezdődő, a Pálinka jövője címmel rendezett szakmai konferencia. Az előadásfolyamon többek között Mihályi László, a Pálinka Nemzeti Tanács (PNT) elnöke is képviselteti magát – akivel telefonon beszélgettünk.
Emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
Bizony egy vállalkozás sosem dőlhet hátra. Pláne, ha egy híján húsz (mármint esztendőkben), mert akkor még a fiatal bika korban van, ergo húzni kell az igát… illetve még utána is jócskán. Ezen az állásponton van a békéscsabai Mesterház is, akik áprilisban nyitották meg a Berényi úti üzletházuk közvetlen szomszédságában az Ajtó-Ablak bemutatótermüket. (x)
Bizony egy vállalkozás sosem dőlhet hátra. Pláne, ha egy híján húsz (mármint esztendőkben), mert akkor még a fiatal bika korban van, ergo húzni kell az igát… illetve még utána is jócskán. Ezen az állásponton van a békéscsabai Mesterház is, akik áprilisban nyitották meg a Berényi úti üzletházuk közvetlen szomszédságában az Ajtó-Ablak bemutatótermüket.
Jövőre 15 százalékos lesz az SZJA, öt százalékra csökkenhet a tej, a tojás és a baromfihús áfája, jelentette be Lázár János a szokásos csütörtöki kormányinfóján. Olcsóbb lesz a netezés és 100 millliárd forint plusz pénzt kap az egészségügy. Örülhetnek a hódmezővásárhelyiek is, biztosan lesz villamos Szeged és Hódmezővásárhely között. Arról sajnos nem beszélt Lázár, hogy miért látta vendégül Orbánt otthonában.
Több mint 20 milliárd forint értékű beruházást valósít meg a Nestlé Hungária Kft. büki üzemében, amely ezáltal a cégcsoport legnagyobb európai állateledel gyártó központjává válik. A beruházással közvetlenül hetven új munkahely jön létre, így a foglalkoztatottak teljes létszáma megközelíti az ezret.
Csütörtökön ünnepélyes keretek közt letették a füzesgyarmati tanuszoda alapkövét, amely hamarosan a Kastélypark Fürdő szomszédságában nyílik meg.
Nyereményjáték az eMarkttal!
Nyerjen! 9.900 Ft értékben!

Nyereményjáték az eMarkttal!

Műszaki cikk
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.299 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás