A rovat további hírei
Csökkenti bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a 95-ös benzin ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
A kórházak hatékony működését segíti az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrzése - mondta az ÁSZ elnöke hétfőn az M1 aktuális csatornán.
Magyarország éves búzaszükségletének már duplája van a raktárakban - mondta a Gabonatermesztők Országos Szövetségének elnökhelyettese szombaton az M1 aktuális csatornán.
A használt autók piacán egyre több a manipulált kilométerórás autó, főként a külföldről behozott kocsik esetében. Ez azonban nagyon veszélyes dolog: a csalók nem csak átverik a vevőket, hanem tragédiákat is okozhatnak - olvasható a hiradó.hu-n.
Az elmúlt két évben az amerikai út volt a legdrágább, a legtöbbet a keleti nyitásra fordították.
Nagyon sokba kerülhet a trafikosoknak, ha a kevésbé pusztító e-cigarettából is rendes szortimentet akarnak kínálni a cigizőknek. A kormány ugyanis tervei szerint combos sápot vetne ki az ilyen termékekre.
Több mint tízezer kárbejelentés érkezett a biztosítókhoz a július 12-14-i viharokat követően, a kár becsült értéke elérheti az egymilliárd forintot - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) pénteken az MTI-vel.
Megegyezéssel zárult a csütörtöki bértárgyalás az OBI német menedzsmentje és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ), valamint a sztrájkbizottság között, ezért egyelőre a hétvégén nem lesz országos sztrájk a barkácsáruháznál - közölte a KASZ csütörtökön az MTI-vel.
Több ezer kárbejelentés érkezett a viharok miatt az MTI által megkérdezett biztosítókhoz csütörtök délig, számuk folyamatosan emelkedik.
Elkezdődik pénteken a közszolgálati M5 HD program tesztsugárzása a MinDig TV digitális földfelszíni televíziós kínálatában - közölte az Antenna Hungária Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség