A rovat további hírei
A munkahelyi bölcsődék működtetését jövőre egymilliárd forinttal támogatja a kormány. Ez azt jelenti, hogy az ilyen bölcsődéket fenntartó cégek az e célú működtetési költségeiket leírhatják a társasági adóalapjukból - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten, amikor együttműködési megállapodást kötött a Magyar Bölcsődék Egyesületével (MBE).
Lezárult az Országos Légszennyezettségi Mérőhálózat (OLM) és az Országos Meteorológiai Szolgálatnál működő Levegőtisztaság-védelmi Referencia Központ eszközparkjának megújítása - mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
A kárfelmérés még folyamatban van, de az látszik, hogy jelentős károk keletkeztek Békés megyében a hét eleji hirtelen nagy esőzések és jégeső miatt. A búza több helyen megdőlt, a kukorica és a napraforgó leveleit kilyuggatta a jég - derül ki az MTI által csütörtökön megkérdezett szakmai szervezetek válaszaiból.
Június 21-e arról nevezetes dátum, hogy ezen a napon a leghosszabb a nappal, és legrövidebb az éjszaka. A békéscsabai Árpád és Vadászpálinkák Kisrét Manufaktúra életében 2016-ban nemcsak a leghosszabb, de a legeredményesebb is volt ez a nap.
Június 21-e arról nevezetes dátum, hogy ezen a napon a leghosszabb a nappal, és legrövidebb az éjszaka. A békéscsabai Árpád és Vadászpálinkák Kisrét Manufaktúra életében 2016-ban nemcsak a leghosszabb, de a legeredményesebb is volt ez a nap.
A nyár különösen veszélyes időszak a gyerekekre - hívta fel a figyelmet Gilyén Ágnes, a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) kommunikációs főosztályvezetője.
Csökkentette bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
Békéscsaba nyugodt, „földszintes” mezővárosi életébe 15 évvel ezelőtt egyszerűen berobbant a Csaba Center monumentális épülete, amelyik nyugodtan mondhatjuk, fenekestől fordította fel a megyeszékhely életét. Akkor, 2001-ben az átlaghalandó nem nagyon tudta elképzelni, hogy milyen lehetőségei vannak egy ilyen multifunkcionális bevásárlóközpontnak. Azt meg végképpen nem tudta elképzelni, hogy ez a hatalmas ház egykor majd nem csak az üzletei, vendéglői, multiplex mozija miatt lesz érdekes a csabaiak számára, de itt lesz a székhelye a város egyik legnagyobb vállalatának is.
Gumicukrokat vizsgált a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), az ellenőrzésbe vont 20 féle gumicukor élelmiszerbiztonsági szempontból mind megfelelő volt, hibás jelölés miatt 8 terméknél hatósági eljárást kellett indítani - közölte a hivatal kedden az MTI-vel.
Várhatóan rövid távon mérhetően felpörgeti a gazdaságot a magyar válogatott sikeres szereplése az Európa-bajnokságon - mondta Dénes Ferenc sportközgazdász
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital