A rovat további hírei
LINAMAR – mintha mindig ez a felirat díszelgett volna Orosházán, a Csorvási úti gyár főbejáratánál. Ezen a telepen egyébként mindig gépekkel foglalkoztak, 1992-ig Mezőgazdasági Gépgyártó Vállalat, majd 2003-ig MEZŐGÉP RT. OROSHÁZA néven. Azóta, 2003 óta viseli a gyár a kanadai anyacég nevét. A hír6.hu megyerájárása során Orosházára érve természetesen felkereste a régió legnagyobb gépgyártó vállalatát is.
Ezen a héten Gulyás Péter, a Magyar Turizmus Zrt. Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatóság vezetője volt a Közéleti sarok vendége.
Megyejárás: a hír6.hu csapata ezúttal Gyulára látogatott el, ahol a négycsillagos Elizabeth Hotelt Baksa Mária tulajdonos mutatta be.
Megyejárás: a hír6.hu csapata ezúttal Gyulára látogatott el, ahol a Gyulafa Kft. tevékenységét Góg Imre ügyvezető igazgató mutatta be.
Megyejárásunk során a gyulai Hőforrás Üdülőszövetkezet volt a hír6.hu következő állomása, a szervezet tevékenységét Dr. Tokaji Ferenc elnök-igazgató mutatta be.
Megyejárás: a hir6.hu csapata ezúttal Gyomaendrődre látogatott el, ahol a LIVIEL Kft. tevékenységét Bárkai Zsolt ügyvezető igazgató mutatta be.
Megyejárás: a hír6.hu csapata ezúttal Gyomaendrődre látogatott el, ahol a Liget Gyógyfürdő és Kemping tevékenységét Vass Ignác ügyvezető igazgató mutatta be.
Megyejárás: a hír6.hu csapata ezúttal Gyomaendrődre látogatott el, ahol a Körös Étterem és Szállodát tulajdonosai, Tímár András és felesége mutatták be.
Megyejárás: a hir6.hu csapata ezúttal Gyomaendrődre látogatott el, ahol a Skylotec Hungary Kft. tevékenységét Vodova János ügyvezető igazgató mutatta be.
Békéscsabán a Berényi út 53. számú épület sok mindent látott már. Az egykori polgári családi ház hosszú évekig autókereskedésként funkcionált, ma pedig az udvarán farakások állnak egymás mellett, a ház homlokzatán büszke felirat hirdeti: Csaba-Fa.
Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben
Nyerjen! 7.000 Ft értékben!

Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben

Kultúra
Indítsa 2018-at az Árpád Pálinkával!
Nyerjen! 7.520 Ft értékben!

Indítsa 2018-at az Árpád Pálinkával!

Ital