A rovat további hírei
Pénteken vehették birtokukba a Szerdahelyi úti aluljárót békéscsabai lakosok. Ezáltal már nem kell hosszú kilométereket kerülnie, sorompó felnyitására várnia annak, aki Jaminába szeretne eljutni, vagy onnan igyekezne a belváros felé. Bejártuk a monumentális műtárgyat, nézze meg az ott készült fotógalériát!
Garzó Anitát, a BNI Békés megyei régióvezetőjét kérdeztük a többi között a szervezettel kapcsolatos tervekről, célokról, elképzelésekről.
Első körben Szabó Gyulát, a Csabatalk Kft. tulajdonos-ügyvezetőjét kérdeztük a többi között arról, hogyan lehet sikeres egy Békés megyei, békéscsabai vállalkozás...
Vantara Gyula, Fülöp Szilárd és Dr. Réczey Gusztáv tartottak csütörtökön sajtótájékoztatót a Békés megyei Ivóvízminőség-javító Program aktuális helyzetéről.
Nagy István és Korcsog György nagy fába, illetve, ahogyan fogalmaznak: vasércbe vágták a fejszéjüket. A békési fiatalemberek még a tavalyi esztendőben gondoltak egyet és beadták pályázatukat a Fiatal gazda 2014 elnevezésű kiírásra. Tavaly decemberben megérkezett az ötletüket finanszírozó uniós támogatás; a Békés és Mezőberény között található törökszigeti sertéstelepet vásárolták meg, s így a több mint kéthektáros területen megkezdődhetett a munka.
Újabb szakasz, három kilométer hosszúságú kerékpárút készült el a közelmúltban. A 200 milliós költséggel, az Európai Unió támogatásából megvalósult aszfaltcsík a 44-es főút mellett hivatott a biztonságosabb közlekedést szolgálni.
Életének nyolcvanegyedik éve is a munkáról szól, mind a mai napig dolgozik, alkot. Olyan műfajt választott, ahol nagyon sok a mester, és még több a műkedvelő. Magyarország szerte több százezer ember amatőrként készíti el azt, amit ő nagyban. Több, mint nyolcvan éve foglalkozik a kolbásszal.
Húsboltot és büfét nyitott a CsabaPark a békéscsabai vásárcsarnokban.
Az ALFÖLDVÍZ Zrt. kezdeményezése Békéscsaba belvárosába érkezett.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.359 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség