A rovat további hírei
A pályakezdő diplomások beilleszkedését segítő idei orientációs gyakornoki program szeptember 8-án indult el, amelyen a MÁV-csoporttól 25, a GYSEV Zrt.-től 6 diplomás pályakezdő vesz részt - közölte a MÁV Zrt. az MTI-vel.
Szeptembertől korlátozzák a hagyományos, azaz a halogén lámpák használatát, mert sokkal többet fogyasztanak, mint a ledesek. Az intézkedéssel is a lakossági energiafogyasztást csökkentenék, amely jelenleg az ország összfogyasztásának 40 százaléka.
A jövőben csak kilenc magyar kutyafajta tenyésztői maradnak hatósági felügyelet alatt, a többi ebfajtával foglalkozó tenyésztő törvényi szabályozása megszűnik.
Az EU soros elnökségét adó Szlovákia miniszterelnöke szerint a szlovák-lengyel-cseh-magyar négyes adott esetben vétózni fog.
Továbbra is Budapesten a legmagasabbak az átlagbérek, ami önmagában nem újdonság. Viszont miközben az ország keleti részén egyenesen csökkentek a fizetések, addig nyugaton emelkedtek. Döbbenetes eltérések vannak az átlagfizetések között.
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) üdvözli, hogy a Standard & Poor's hitelminősítő magyar államadós-osztályzatot érintő pénteki felminősítésével ismét befektetési ajánlású kategóriában kezeli a magyar besorolást.
A burgonya olyan mindennapi élelmiszer alapanyag, amely könnyen, gyorsan elkészíthető és többnyire mindig kéznél van. Talán kijelenthető, hogy a gyermekek és a felnőttek egyik legkedveltebb élelmiszere.
Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital