A rovat további hírei
Békéscsaba nyugodt, „földszintes” mezővárosi életébe 15 évvel ezelőtt egyszerűen berobbant a Csaba Center monumentális épülete, amelyik nyugodtan mondhatjuk, fenekestől fordította fel a megyeszékhely életét. Akkor, 2001-ben az átlaghalandó nem nagyon tudta elképzelni, hogy milyen lehetőségei vannak egy ilyen multifunkcionális bevásárlóközpontnak. Azt meg végképpen nem tudta elképzelni, hogy ez a hatalmas ház egykor majd nem csak az üzletei, vendéglői, multiplex mozija miatt lesz érdekes a csabaiak számára, de itt lesz a székhelye a város egyik legnagyobb vállalatának is.
Gumicukrokat vizsgált a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), az ellenőrzésbe vont 20 féle gumicukor élelmiszerbiztonsági szempontból mind megfelelő volt, hibás jelölés miatt 8 terméknél hatósági eljárást kellett indítani - közölte a hivatal kedden az MTI-vel.
Várhatóan rövid távon mérhetően felpörgeti a gazdaságot a magyar válogatott sikeres szereplése az Európa-bajnokságon - mondta Dénes Ferenc sportközgazdász
Megkezdődött az aratás az ország déli megyéiben, a homokosabb területeken már vágják a korai érésű őszi árpát - mondta a Gabonatermesztők Országos Szövetségének (GOSZ) elnöke hétfőn az MTI-nek
Csökkenti bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásból az MTI hétfőn.
Az Európai Minőségügyi Szervezet (EOQ) Magyar Nemzeti Bizottság Egyesület meghirdette a 2016. évi Minőség-Innováció nemzetközi pályázatot a termékek és szolgáltatások vevőorientált minőségfejlesztésének elismerésére - közölte a kiíró az MTI-vel.
A Meszlényi Autókereskedés a Lada Békés megyei márkakereskedője, a hir6.hu lehetőséget kapott egy tesztvezetésre az új Lada 4x4 típusú autóval.
171 milliárd forinttal, vagyis a GDP fél százalékával jut jövőre több az egészségügynek jövőre. A szakorvosok és a kórházi szakgyógyszerészek alapbére idén szeptembertől bruttó 107 ezer, jövő novembertől pedig bruttó 100 ezer forinttal nő - mondta Rétvári Bence államtitkár.
Csaknem 10 százalékkal, 76 500 forintra nőtt az átlagos casco díj május végéig, miután 22 százalékkal emelkedett az újautó-eladások száma, amelyekre a casco is többe kerül - közölte a netrisk.hu online alkusz pénteken az MTI-vel.