A rovat további hírei
Több mint hárommilliárd forintot szán a kormány a gyermekétkeztetés feltételeinek javítására - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kincstárért felelős helyettes államtitkára szerdán az MTI-vel.
Időkorlátozás nélküli ingyenes roamingszolgáltatásra tett javaslatot az Európai Bizottság - jelentette be Andrus Ansip digitális piacért felelős uniós biztos szerdán Brüsszelben.
Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.
A kormány támogatja az elektromos hajtású autók vásárlását, az idén erre 2 milliárd forintot biztosít - mondta a nemzetgazdasági miniszter szerdán Budapesten egy szakmai fórumon.
Megélénkült a golfturizmus, és ezzel együtt egyre nagyobb a befektetői érdeklődés a golfpályák iránt - közölte az MTI-vel a Zala Springs Golf Resort.
Mint szezonváltáskor mindig, most is felkerestük a hír6.hu cipőszakértőjét, Bogdány Tamást. (x)
Újkígyóson megalakult az Újkígyósi Városgazdálkodási és Fejlesztési Kft.
Az 1992-ben alapított gyulai Dig-Build Kft. környezetvédelmi cégnek indult, mára azonban – tucatnyi egyéb tevékenység mellet – a takarítás vált fő profiljukká.
Kis népszámlálást, úgynevezett mikrocenzust tart a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) október 1. és november 8. között - jelentette be Németh Zsolt, a szervezet elnökhelyettese keddi, budapesti sajtótájékoztatóján. Az adatfelvétel első eredményeit várhatóan 2017 májusában teszik közzé.
A pályakezdő diplomások beilleszkedését segítő idei orientációs gyakornoki program szeptember 8-án indult el, amelyen a MÁV-csoporttól 25, a GYSEV Zrt.-től 6 diplomás pályakezdő vesz részt - közölte a MÁV Zrt. az MTI-vel.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom