A rovat további hírei
Mivel komoly korlátai nincsenek a lejárt élelmiszerek forgalmazásának, az emberi fogyasztásra alkalmas ételekből jótékonysági vásárt tartanak egy dán kereskedésben.
Mintegy 40 milliárd forintnyi kárt okoz az aszály évente Magyarországon - mondta Láng István, az Országos Vízügyi Főigazgatóság műszaki főigazgató-helyettese.
Néhány hét alatt mintegy 400 ezer állatot kellett megsemmisíteni a madárinfluenza miatt - mondta Süth Miklós állatorvos.
21. alkalommal rendezték meg a húsok Nemzetközi Kereskedelmi Versenyét, a WKO-t, melyben a Deka Union Kft. – egyedüli magyar indulóként – öt címet is elhozott.
A Fekete Péntekkel megkezdődött a karácsonyi roham is. A Black Friday alatt órási akciókkal várják a vásárlókat, de mi van akkor, ha csak bő egy hónap múlva derül ki, hogy nem tetszik vagy nem jó a kiválasztott ajándék? A legbiztosabb fegyver a bolti füllentések leleplezésére, ha tudjuk, milyen jogok illetnek meg bennünket fogyasztóként, ezért összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, hogy az ünnepeket ne az ügyfélszolgálton vitázva töltse.
Tovább nőtt a megújuló és hulladékalapú villamosenergia-termelés Magyarországon 2015-ben az előző évhez viszonyítva - derült ki a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) beszámolójából a kötelező átvételi rendszer (KÁT) 2015. évi működéséről.
A kormány számára a bérmegállapodásnak az az értelme, hogy "azt mondhatjuk, nemcsak van munkahelyünk, hanem megéri dolgozni" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a 2017-2018-as bérmegállapodás aláírásakor csütörtökön, a Nemzetgazdasági Minisztériumban.
A Vasas Szakszervezeti Szövetség újabb eredménytelen bértárgyalását követően három munkaterületen, hatvan dolgozó tartott kétórás sztrájkot csütörtök hajnalban a kecskeméti Mercedes-gyárban. A termelés a munkabeszüntetést követően helyreállt.