A rovat további hírei
A Széchenyi fürdő nyerte Az év legjobb nemzetközi gyógyfürdője díjat a Nemzetközi Orvosi Utazási Társaság Lapja ( IMTJ - International Medical Travel Journal) 2016. évi egészségturisztikai díjainak átadóján - közölte a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) pénteken az MTI-vel.
ugyanis bruttó 2 forinttal emelte Az emeléssel a benzin átlagára 348-349 forintra nőtt, a gázolajé 340-341 forint maradt.
Az adminisztrációs terhek enyhítése érdekében módosította alapszabályát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK): idén már nem kell tagdíjbevallást tenniük az értékesítési tevékenységükből 600 ezer forint éves árbevételt el nem érő őstermelőknek - közölte a NAK csütörtökön MTI-vel.
Kormányzati és európai uniós forrásból összesen 77 kilométernyi útszakasz újul meg Békés megyében - hangzott el csütörtökön Kondoroson, a projektnyitó sajtótájékoztatón.
4 év alatt 2500 autót vásároltak mozgássérültek az Emmi által 2012-ben indított program segítségével. Ebből 2016. április végéig 1617-en vásároltak új, míg 943-an használt gépkocsit. Jövőre a programra 841 millió forint juthat.
Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.
Orosházán is megkezdheti a műsorszolgáltatást a Magyar Katolikus Rádió Zrt., miután három pályázó közül elnyerte a helyi 88,6 MHz-es hullámsáv közösségi médiaszolgáltatási lehetőségét; a médiatanács e heti ülésén született döntésről szerdán tájékoztatta az MTI-t a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).
Oroszország továbbra is mérlegeli egy magyar-orosz légitársaság létrehozását, de annak üzletileg hatékony, nem pedig dotált cégnek kell lennie - jelentette ki Gyenyisz Manturov orosz ipari és kereskedelmi miniszter.
Emelte bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
Az már eddig is egyértelmű volt, hogy szinte senki nem vásárol Windows (Phone) rendszerű okostelefonokat, mostanra azonban az utolsó szimbolikus vár is elesett.