A rovat további hírei
Zsigó Róbert a földművelési tárca államtitkára elrendelte a tejtermékek országos ellenőrzését a tejtermelők hétfői budapesti demonstrációja nyomán - jelentette be a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) elnöke.
Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
Az állami földárverések második szakaszának lezárásáig, március 31-ig 180 ezer hektárt értékesítettek, ebből az államnak mintegy 240 milliárd forint bevétele származott - közölte az állami földekért felelős államtitkár hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
Az első foglalások azt mutatják, hogy a terrorizmustól való félelem jelentősen átalakítja az utazási szokásokat. Rohamosan csökkennek a csoportos törökországi nyaralásokra szóló megrendelések a közelmúlt terrorcselekményei miatt.
Az országos szállodai teljesítményeket évek óta először a vidéki hotelek forgalmának növekedése határozta meg idén januárban, míg a fővárosi hotelek teljesítménye mérséklődött. Ez derül ki a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által a magyarországi és nemzetközi szállodaipar januári teljesítményéről készített jelentésből.
A Vodafone április elsejétől eltörli az EU-ban a roamingdíjakat.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. téli útüzemeltetési időszaka lezárult, a tavaszi időjárás beköszöntével újra a kátyúzási, javítási munkákra helyezik a hangsúlyt a cég 93 mérnökségének szakemberei - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-vel.
Emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát és bruttó 3 forinttal csökkentette a gázolaj árát pénteken a Mol Nyrt.
Olybá tűnik, idén sem marad el a tavasz, úgyhogy lassan ideje felmászni a padlásra/kimenni a garázsba/bebújni a gardrób mélyére, és előbányászni az ősszel eltett átmeneti kabátot, cipőt, miegymást. (x)
A vonaton is lehet helyjegyet venni áprilistól, ugyanolyan díjú felárral, mint a jegypénztárakban - közölte a MÁV-Start Zrt. az MTI-vel csütörtökön.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom