A rovat további hírei
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. téli útüzemeltetési időszaka lezárult, a tavaszi időjárás beköszöntével újra a kátyúzási, javítási munkákra helyezik a hangsúlyt a cég 93 mérnökségének szakemberei - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-vel.
Emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát és bruttó 3 forinttal csökkentette a gázolaj árát pénteken a Mol Nyrt.
Olybá tűnik, idén sem marad el a tavasz, úgyhogy lassan ideje felmászni a padlásra/kimenni a garázsba/bebújni a gardrób mélyére, és előbányászni az ősszel eltett átmeneti kabátot, cipőt, miegymást. (x)
A vonaton is lehet helyjegyet venni áprilistól, ugyanolyan díjú felárral, mint a jegypénztárakban - közölte a MÁV-Start Zrt. az MTI-vel csütörtökön.
Újabb OMV-benzinkúton nyitott vasárnap is nyitva tartó üzletet a Spar, ez már az 50. ilyen üzletük az országban, idén még 15 jön.
Nincs olyan ellenőrzött információ, amely szerint magyar állampolgár is csatlakozott volna a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezethez – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában. Pénzt viszont küldtek innen is a terrorszervezetnek.
Szarvas legnagyobb foglalkoztatója, a Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. hosszú évek óta töretlenül fejlődik. Erdélyi István, a cég elnök-vezérigazgatója úgy véli, a siker legfontosabb záloga a jó stratégia. Hogy ez pontosan mit takar, arról személyesen beszélgettünk a cégvezetővel, amikor szarvasi megyejárásunk során bekopogtattunk hozzá.
Olybá tűnik, idén sem marad el a tavasz, úgyhogy lassan ideje felmászni a padlásra/kimenni a garázsba/bebújni a gardrób mélyére, és előbányászni az ősszel eltett átmeneti kabátot, cipőt, miegymást. A hír6.hu maroknyi stábja ezúttal a Classico Cipőcentumba látogatott el.
Mintegy 70 milliárd forint forrásra lehet pályázni az állattartó telepek korszerűsítésére, az erre vonatkozó öt felhívást a Miniszterelnökség közzé tette a múlt héten - közölte a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
Ellenszavazat nélkül fogadta el az új, uniós szabályoknak megfelelő vámkódexet az Országgyűlés, amely május elsejétől érvényes - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdán az MTI-t.
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerj három csomag Tchibo kávét a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj három csomag Tchibo kávét a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 1.800 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom