A rovat további hírei
A Csabai Csípős Csoport ma is üzleti találkozót tartott a Munkácsy hotelben. Magyarország legnagyobb üzleti networking szervezetének, a BNI-nak - Business Networking International - a lényege az, hogy a tagok egymás munkáját segítik azzal, hogy üzletet ajánlanak, közvetítenek egymásnak jutalék nélkül. „Aki ad, az nyer!"
Az 1848/49-es szabadságharc bukásával az élet nem állt meg Magyarországon és Békéscsabán sem, az emberek visszatértek hétköznapi tevékenységeikhez. Így tett Berger Izsák serfőzőmester is, aki egy évvel a szabadságharc bukása után 1950-ben fejezete be vendégfogadójának építését a békéscsabai Széchényi-liget szélén.
A békéscsabai Fenyves Hotelben tartotta a Kiss és Társa Kft. az újonan megépülő SKF csapágybolt beruházásának nyilvános sajtótájékoztatóját. Az eseményen jelen volt természetesen, Kiss József cégtulajdonos, Palotai Irén gazdasági vezető, valamint Zsíros András az új épület tervezője. Őt kértük meg, mondjon néhány gondolatot erről a munkájáról.
Erre a kérdésre is választ kaphattak azok, akik részt vettek a Vállalkozók Országos Szakszervezete , a LIGA Szakszervezet és a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös rendezvényén.
Két új gép segíti a munkát a Gyulahúsnál, a szárazáru üzemben már munkába is álltak a berendezések, amik nem csak javítják a cég energiafelhasználását, de segítik a biztonságosabb, jobb termelési környezet kialakítását.
Amilyen stabil és megbízható iparág volt az építőipar a szocialista Magyarországon, annyira hektikussá vált a kapitalista Magyarországon. Amennyire kiszámítható és tervezhető volt a munka korábban, annyira kiszámíthatatlan és tervezhetetlen lett a rendszerváltás után. Az elmúlt huszonnégy esztendőben cégszárnyalások és cégbukások jellemezték az iparágat. Látványos felfutások és még látványosabb bukások, szerény felépülések és csendes elmúlások - mindenre volt példa.
A békéscsabai lakosok a Szarvasi úton járva, saját szemükkel is jól láthatják, hogy napról napra hogyan épül, szépül az új SKF csapágybolt telephelye.
Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter elindította a területalapú támogatások és a különleges tejtámogatások elektronikus utalási rendszerét csütörtökön a komáromi Solum Zrt.-nél tartott sajtótájékoztatón, az első ütemben 102 ezer kérelmezőhöz juttatnak el 47 milliárd forintot meghaladó összeget. (kormany.hu)
Már több mint 890 ezer ember foglalkoztatását segíti és 205 milliárd forinttal csökkentette a munkáltatók terheit a tavaly januárban indult Munkahelyvédelmi Akció. (Forrás: kormany.hu)
Lámpa szekciót nyitottak a békéscsabai Media Markt üzletben. Az EGLO márkaboltban nem csak széles kínálatot mutatnak be, de a legújabb, innovatív technológia található meg itt. Közel 600 termék közül választhat a vevő, miközben egy teljes katalógus áll rendelkezésére, hogy igényeinek megfelelő lámpát, csillárt, fényforrást találjon.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom