A rovat további hírei
A békéscsabai lakosok a Szarvasi úton járva, saját szemükkel is jól láthatják, hogy napról napra hogyan épül, szépül az új SKF csapágybolt telephelye.
Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter elindította a területalapú támogatások és a különleges tejtámogatások elektronikus utalási rendszerét csütörtökön a komáromi Solum Zrt.-nél tartott sajtótájékoztatón, az első ütemben 102 ezer kérelmezőhöz juttatnak el 47 milliárd forintot meghaladó összeget. (kormany.hu)
Már több mint 890 ezer ember foglalkoztatását segíti és 205 milliárd forinttal csökkentette a munkáltatók terheit a tavaly januárban indult Munkahelyvédelmi Akció. (Forrás: kormany.hu)
Lámpa szekciót nyitottak a békéscsabai Media Markt üzletben. Az EGLO márkaboltban nem csak széles kínálatot mutatnak be, de a legújabb, innovatív technológia található meg itt. Közel 600 termék közül választhat a vevő, miközben egy teljes katalógus áll rendelkezésére, hogy igényeinek megfelelő lámpát, csillárt, fényforrást találjon.
A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) 58 milliárd forint értékben ír ki öt pályázatot abból a kilencből, amellyel 2014-2020-as uniós költségvetési ciklus első 120 milliárd forintos kerete megindul - jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. (Forrás: kormany.hu)
A rezsicsökkentés fenntartását segíti a nemzeti közműszolgáltató létrehozása, amely 2015 márciusában a Főgáz Zrt. bázisán kezdi meg lakossági szolgáltatási tevékenységét - mondta Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkár Budapesten a kormányszóvivői tájékoztatón. (Forrás: kormány.hu)
Békéscsabára, pontosabban a CsabaParkba látogatott Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. Hanó Miklós, Békéscsaba alpolgármestere meghívására érkezett a békési megyeszékhelyre a miniszter, hogy megtekintse a két hete átadott komplexumot, és találkozzon a helyi kistermelőkkel.
Folytatódik a Földet a gazdáknak program, amelynek keretében most újabb 24 ezer hektár állami földterületet hirdetnek meg a gazdálkodók számára - jelentette be Bitay Márton Örs, a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára. (Forrás: kormany.hu)
A vissza nem térítendő pályázati támogatás által lehetővé válik a magyarországi lakhellyel rendelkező nyugdíjas és nagycsaládos magánszemélyek számára, hogy állami támogatással, csökkentett vételáron szerezzék be új, magas energiahatékonyságú hűtő- vagy fagyasztó-berendezéseiket. Szabó Zsolt államtitkár a kormany.hu-nak beszélt a részletekről. (Forrás: kormany.hu)
A feketegazdaság további visszaszorítását, a foglalkoztatás és a hitelezés bővítését, valamint a demográfiai kihívásokra való reagálást, a gyermekvállalást ösztönző intézkedéseket nevezte a következő időszak fő gazdaságpolitikai teendőinek Varga Mihály. (Forrás: kormany.hu)
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom