A rovat további hírei
Vantara Gyula, Fülöp Szilárd és Dr. Réczey Gusztáv tartottak csütörtökön sajtótájékoztatót a Békés megyei Ivóvízminőség-javító Program aktuális helyzetéről.
Nagy István és Korcsog György nagy fába, illetve, ahogyan fogalmaznak: vasércbe vágták a fejszéjüket. A békési fiatalemberek még a tavalyi esztendőben gondoltak egyet és beadták pályázatukat a Fiatal gazda 2014 elnevezésű kiírásra. Tavaly decemberben megérkezett az ötletüket finanszírozó uniós támogatás; a Békés és Mezőberény között található törökszigeti sertéstelepet vásárolták meg, s így a több mint kéthektáros területen megkezdődhetett a munka.
Újabb szakasz, három kilométer hosszúságú kerékpárút készült el a közelmúltban. A 200 milliós költséggel, az Európai Unió támogatásából megvalósult aszfaltcsík a 44-es főút mellett hivatott a biztonságosabb közlekedést szolgálni.
Életének nyolcvanegyedik éve is a munkáról szól, mind a mai napig dolgozik, alkot. Olyan műfajt választott, ahol nagyon sok a mester, és még több a műkedvelő. Magyarország szerte több százezer ember amatőrként készíti el azt, amit ő nagyban. Több, mint nyolcvan éve foglalkozik a kolbásszal.
Húsboltot és büfét nyitott a CsabaPark a békéscsabai vásárcsarnokban.
Az ALFÖLDVÍZ Zrt. kezdeményezése Békéscsaba belvárosába érkezett.
A Sandviken Tools Kft. 2008-ban egy garázsban kezdte meg működését. A férj és a feleség együtt dolgozott, gondolkodott a további fejlődés érdekében. Abban az évben összesen nyolcan lettek egyszerre BAHCO nagykereskedők az országban. A BAHCO magyarországi forgalmának a 60-70 százalékát már Békéscsabáról bonyolítják le 170 viszonteladó és 1200 aktív vásárló segítségével. A vállalkozás építésének egyetlen útját tartják elfogadhatónak, ez pedig a folyamatos növekedés.
Átadták a kibővített szennyvíztisztító telepet, valamint az egész települést lefedő csatornahálózatot.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom