A rovat további hírei
Szerda lévén ismét összeült a helyi BNI csoport Békéscsabán. A tagok mellett több érdeklődő is elfogadta a Csabai Csípős Csoport meghívását, és mint vendégek vettek részt az összejövetelen, így ismerkedve az együttműködés ezen új lehetőségével.
Óriási konyhai eszközök fogadják a gyerekeket, ha a békéscsabai CsabaPark területén létrehozott Óriások konyhája elnevezésű tematikus parkba lépnek. Még felnőtt szemmel is hívogató, játékra invitáló a hatalmas húsdaráló, a kolbásztöltő, az ötletes padok és asztalok valamint a számtalan humoros, de nagyon tetszetős eszköz. És ez csak egy kicsi szelete a CsabaParknak, amelynek első üteme lezárult, készen van a rendezvénycsarnok és a kolbászudvar is.
A magyar kormány levélben kérte az EY (korábban Ernst and Young) magyarországi vezetőjétől, hogy betekinthessen a norvég alapok 2008-2010 közötti forráselosztásáról készített jelentésébe - mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára Budapesten.
Múlt év novemberétől tartanak összejöveteleket Békéscsabán, azonban a csoport hivatalosan csak a 15 tag elérése után alakulhatott meg. Jelenleg 16-an vannak, év végére szeretnék a 30 főt elérni. Eddig 27 találkozáson vannak túl, 120 vendéget fogadtak, és a tagok eddig több mint 35 milliónyi üzletet ajánlottak egymásnak.
A tavalyinál több és jobb minőségű kenyérgabona várható idén az előzetes termésbecslések alapján, a betakarítás az ország déli és középső részén már elkezdődött - közölte a földművelésügyi miniszter csütörtökön, a Debreceni Egyetem karcagi kutatóintézeténél tett látogatásán.
Ukrajnából szerződésszerűen érkezik a földgáz, folyamatos a stratégiai gázkészlet feltöltése - mondta Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter Algyőn.
Megoldást dolgoztak ki mintegy 15 ezer tonna iparimeggytöbblet kezelésére a hazai feldolgozók, termelői és szakmai szervezetek, valamint a Földművelésügyi Minisztérium - jelentette be Nagy István, az FM parlamenti államtitkára.
Soproni Jóleső Segítség néven, a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. és az Ökumenikus Segélyszervezet együttműködésének keretében indul pályakezdő, munkanélküli fiatalok álláshoz jutását segítő program. A megállapodással egybekötött sajtótájékoztatón részt vett dr. Simicskó István sportért felelős államtitkár is.
A magyar export további növekedésének kulcsa az élelmiszer- és borkivitel folyamatos növelése - mondta Szijjártó Péter kijelölt külgazdasági és külügyminiszter-helyettes kedden, egy magyar borokat népszerűsítő budapesti bemutatón.
Elérte a békéscsabai csoport tagjainak száma a 15 főt, így hivatalosan is megalakulhat az itteni BNI csoport. A társaság tagjai vállalkozók, aki egy egészen különleges üzleti modellben segítik egymást és építgetik piacukat.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom