A rovat további hírei
Jean-Claude Juncker már holnap a szőnyeg szélére állítja Orbánt.
Az előrefizetős SIM-kártyával mobiltelefont használóknak törvényi előírás alapján idén is kötelező az adategyeztetés szolgáltatójukkal - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hétfői, az MTI-nek elküldött közleményében. A tavalyi számok alapján idén körülbelül 3,5 millió SIM-kártya adategyeztetése várható.
Egy borsodi településen 99 százalékot ért el a párt.
Márciusban 502 millió euróval nőttek a jegybank devizatartalékai a februári 857,9 millió euró csökkenés után - derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján pénteken megjelent adatokból. A múlt havi emelkedéssel együtt is a tartalékok szintje 310 millió euróval alacsonyabb a tavaly év véginél és 1,340 milliárddal csökkent az egy évvel korábbihoz hasonlítva.
Mármint azoknak, akik nincsenek tisztában a március elején, Orbán Viktor által bejelentett (egyszeri) 12. 000. HUF-os gázszámla-csökkentéssel.
Az első negyedévben 7127 új céget alapítottak, ami tíz százalékkal haladja meg az előző év azonos időszakáét és öt százalékkal az előző negyedévit - közölte az Opten céginformációs szolgáltató pénteken az MTI-vel.
Az FHB Jelzálogbank Nyrt. április 27-én tartja rendes közgyűlését, napirendjén a 2017. évi üzleti tevékenység megtárgyalása, a cég nevének megváltoztatása, személyi döntések és alapszabály módosítás is szerepel - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken.
Elkezdődött a szennyvízhálózat kiépítése a Békés megyei Méhkeréken. Magyarország legnagyobb román többségű települése 1,8 milliárd forint támogatást nyert el a beruházásra.
A hagyományos ipari korszakban elért sikereket a digitális forradalom után is fönn kell tartani, ennek érdekében adókedvezményekkel és támogatásokkal kell magyarországi beruházásokra ösztönözni a fejlett technológiát teremtő nagyvállalatokat - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten, a Zoltek beruházásbejelentő sajtótájékoztatóján.
Magyar modellben gondolkodik, és osztja az MNB "radikális álláspontját".
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.359 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Étel ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség