A rovat további hírei
Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben pénteken a bankközi devizapiacon. A hét kezdetéhez képest csak csekély árfolyamváltozás történt a forintpiacon.
Már nemcsak a helyi iparűzési adó bevallását, hanem az adóelőleg-kiegészítésről szóló bevallást is be lehet nyújtani elektronikusan a NAV-hoz.
Az idei év első kilenc hónapjában 7981 lakás épült, 51,5 százalékkal több, mint a múlt év azonos időszakában. A kiadott építési engedélyek és egyszerű bejelentések alapján a később építendő lakások száma 28 411, 32,7 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
A gazdasági növekedés, illetve a nyugdíjak szempontjából kiemelkedően fontos, hogy az országok jobban kihasználják az idősebb munkaerőben rejlő lehetőségeket. Milyen előnyökkel jár és milyen feltételekkel lehetséges a nyugdíjas munkavállalók foglalkoztatása? Ennek járt utána az M1 Profit7 című magazinjának stábja.
A 2016/17-es idényben rekordot döntött a világ kávéexportja, az importőr országokban pedig 8 éves csúcsra emelkedtek a készletek - mutatják a Nemzetközi Kávészervezet (ICO) adatai.
A New York-i gázoló is a program révén érkezett az USA-ba.
Emelte bruttó 4-4 forinttal a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
Akár a jövő hétig is várni kell vele.
A vasárnapi vihar okozta kár becsült értéke meghaladja a 300 millió forintot, a biztosítók több mint 3200 kárbejelentést fogadtak hétfő délutánig - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) az MTI-vel kedden.
Emeli bruttó 4-4 forinttal a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
Nyerjen a holvegyekitalt.hu-tól sört!
Nyerjen! 1.000 Ft értékben!

a holvegyekitalt.hu-tól sört!

Ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerje meg a Gyulahús Kft. ajándékcsomagját!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Nyerje meg a Gyulahús Kft. ajándékcsomagját!

Étel ital