A rovat további hírei
Új honlapot indított a magyar pálinkák megismertetésére a Földművelésügyi Minisztérium (FM) és a Pálinka Nemzeti Tanács (PNT).
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) megnyitotta Gyomaendrődön megújult és kibővített falugazdász irodáját - közölte a kamara szerdán az MTI-vel.
Júliustól tilos vékony műanyagszatyrokat importálni, jövő évtől kezdődően pedig tilos ezeket forgalmazni is Romániában. Az erről rendelkező törvényt szerdán hirdette ki a román államfő.
A kormány elutasítja az uniós mezőgazdasági támogatások csökkentését és folytatja a munkahelyteremtő agrárberuházásokat, a termelési kultúrák megerősítését - mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter szerdán az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában.
A legtöbben gyermekek fejlődésére és gyógyítására vagy állatmenhelyeknek ajánlják fel adójuk 1 százalékát. Az szja 1+1%-áról idén is, csakúgy, mint tavaly, május 22-ig lehet rendelkezni, szja-bevallási formától függetlenül. A támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok, miközben a felajánlás csak néhány perc figyelmet igényel az adózóktól.
Egy friss jelentés szerint Angliában 100 internetes bűncselekmény közül mindössze egy végződik gyanúsítással. A londoni rendőrség csalás elleni biztosa szerint lehetetlen mindenkit bíróság elé állítani, a probléma meg olyan mértékű, hogy még a jelentésekre fenntartott rendszer is összedőlne, ha a bankok az összes esetet bejelentenék. Mutatjuk azt is, hogy mi a helyzet Magyarországon.
Fokozatosan csökkenti majd a műanyag-csomagolás mértékét az áruházlánc saját márkás termékein.
Az európai légi járatok felénél jelentős késésekre lehet számítani az Eurocontrol európai repülésirányító rendszer brüsszeli központjában történt súlyos számítógépes hiba miatt.
Mintha a szociális ellátásban dolgozókról teljesen megfeledkezett volna a kormányzat.
A világ ötszáz leggazdagabb emberének több mint 5200 milliárd dolláros vagyona van. Az első helyhez 120 milliárd kell, de a sor végére legalább 4 milliárd dollárral lehet felkerülni.
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.359 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Étel ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség