A rovat további hírei
Az idei tanév elejétől a Gyulai SzC Kossuth Lajos Szakképző Iskola tornatermeiben felújítási munkálatok zajlanak.
Kis- és középvállalkozások ügyvezetője ingyenes nyelvi és informatikai képzéssel a Gyulai Szakképzési Centrum tagintézményeiben.
2016. augusztus 20-án került megrendezésre a XIII. Európai Kenyérünnep a Gyopárosi Gyógy-, Strand- és Élményfürdőben. Az élményfürdő területén állították fel a pékek utcáját, ahol pékiskolák és pékségek vettek részt kiállítóként az ország különböző tájegységéről és a határon túlról. A Magyar Pékek Fejedelmi Rendje, a Magyar Pékszövetség „Pékek a pékekért” Alapítvány és Varga László kuratóriumi elnök felkérésének eleget téve, a békéscsabai székhelyű Dowi-Süti Kft-nél szakmai külső gyakorlaton lévő Harruckernes pék-cukrász tanulókkal a cég részt vett a megmérettetésen.
Nem vettek fel egyetemre, főiskolára? Ne csüggedj, válaszd a Gyulai Szakképzési Centrum tagiskoláit!
A közelmúltban rendhagyó eseményre került sor a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiumának Wenckheim Termében. 2015. évi megalakulása óta a Gyulai Szakképzési Centrum első alkalommal rendezte meg azt a díjátadó ünnepséget, amelyen az országos tanulmányi és szakmai versenyeken eredményes tanulókat és felkészítő tanáraikat jutalmazták. A jeles eseményre meghívást kaptak a GYSZC tagintézményeinek vezetői is:
„Szakma Kóstoló” Tábort szervez a Gyulai Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma.
A Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma 2016. május 27-én, pénteken 13 órai kezdettel tartotta a tanév pedagógusnapi ünnepségét. Az ünnepi hangulat megteremtéséről a Színitanház szavalattal és egy megzenésített verssel gondoskodott.
2016-április 26-án a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma adott otthont a „A gyakorlati képzéshez szükséges korszerű tanműhelyek kialakítása, fejlesztése” című szakmai rendezvénynek.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás