A rovat további hírei
„KÜLHONI MAGYAR SZAKKÉPZÉS TÁMOGATÁSA – INTÉZMÉNYI PROGRAM” keretében határon átnyúló pályázat valósult meg a Gyulai SZC Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiumában október 17-28. között.
A Magyar Diáksport Szövetség idén tizedszerre hirdette meg általános és középiskolák számára az Európai Diáksport Napját. Ez egy magyar kezdeményezésre létrejött nagyszabású európai rendezvény, melyhez idén már 20 nemzet csatlakozott.
Az idei tanév elejétől a Gyulai SzC Kossuth Lajos Szakképző Iskola tornatermeiben felújítási munkálatok zajlanak.
Kis- és középvállalkozások ügyvezetője ingyenes nyelvi és informatikai képzéssel a Gyulai Szakképzési Centrum tagintézményeiben.
2016. augusztus 20-án került megrendezésre a XIII. Európai Kenyérünnep a Gyopárosi Gyógy-, Strand- és Élményfürdőben. Az élményfürdő területén állították fel a pékek utcáját, ahol pékiskolák és pékségek vettek részt kiállítóként az ország különböző tájegységéről és a határon túlról. A Magyar Pékek Fejedelmi Rendje, a Magyar Pékszövetség „Pékek a pékekért” Alapítvány és Varga László kuratóriumi elnök felkérésének eleget téve, a békéscsabai székhelyű Dowi-Süti Kft-nél szakmai külső gyakorlaton lévő Harruckernes pék-cukrász tanulókkal a cég részt vett a megmérettetésen.
Nem vettek fel egyetemre, főiskolára? Ne csüggedj, válaszd a Gyulai Szakképzési Centrum tagiskoláit!
A közelmúltban rendhagyó eseményre került sor a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiumának Wenckheim Termében. 2015. évi megalakulása óta a Gyulai Szakképzési Centrum első alkalommal rendezte meg azt a díjátadó ünnepséget, amelyen az országos tanulmányi és szakmai versenyeken eredményes tanulókat és felkészítő tanáraikat jutalmazták. A jeles eseményre meghívást kaptak a GYSZC tagintézményeinek vezetői is:
„Szakma Kóstoló” Tábort szervez a Gyulai Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma.
A Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma 2016. május 27-én, pénteken 13 órai kezdettel tartotta a tanév pedagógusnapi ünnepségét. Az ünnepi hangulat megteremtéséről a Színitanház szavalattal és egy megzenésített verssel gondoskodott.