A rovat további hírei
2016. augusztus 20-án került megrendezésre a XIII. Európai Kenyérünnep a Gyopárosi Gyógy-, Strand- és Élményfürdőben. Az élményfürdő területén állították fel a pékek utcáját, ahol pékiskolák és pékségek vettek részt kiállítóként az ország különböző tájegységéről és a határon túlról. A Magyar Pékek Fejedelmi Rendje, a Magyar Pékszövetség „Pékek a pékekért” Alapítvány és Varga László kuratóriumi elnök felkérésének eleget téve, a békéscsabai székhelyű Dowi-Süti Kft-nél szakmai külső gyakorlaton lévő Harruckernes pék-cukrász tanulókkal a cég részt vett a megmérettetésen.
Nem vettek fel egyetemre, főiskolára? Ne csüggedj, válaszd a Gyulai Szakképzési Centrum tagiskoláit!
A közelmúltban rendhagyó eseményre került sor a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiumának Wenckheim Termében. 2015. évi megalakulása óta a Gyulai Szakképzési Centrum első alkalommal rendezte meg azt a díjátadó ünnepséget, amelyen az országos tanulmányi és szakmai versenyeken eredményes tanulókat és felkészítő tanáraikat jutalmazták. A jeles eseményre meghívást kaptak a GYSZC tagintézményeinek vezetői is:
„Szakma Kóstoló” Tábort szervez a Gyulai Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma.
A Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma 2016. május 27-én, pénteken 13 órai kezdettel tartotta a tanév pedagógusnapi ünnepségét. Az ünnepi hangulat megteremtéséről a Színitanház szavalattal és egy megzenésített verssel gondoskodott.
2016-április 26-án a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma adott otthont a „A gyakorlati képzéshez szükséges korszerű tanműhelyek kialakítása, fejlesztése” című szakmai rendezvénynek.
Fúrtak, faragtak, festettek, sütöttek-főztek és gyönyörű frizurákat készítettek tegnap este Szarvason, a Gyulai Szakképzési Centrum Székely Mihály Szakképző Iskolájában. A pályaválasztás előtt álló általános iskolásoknak és szüleiknek maguk a diákok mutatták meg, milyen tudást szereztek az elmúlt évek során. A rendezvény célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a különböző szakmák szépségeire, s rávilágítsanak arra, hogy biztos jövőt nemcsak a diploma, hanem egy piacképes kétkezi szakma is adhat.
A Dévaványai középiskolában évek óta töretlen sikere van a fodrászszakképzésnek. Ebben nagy szerepe van Dr. Laczóné Kiss Ágota és Gellai Zoltánné szakoktatóknak, akik nemcsak a szakmával ismertetik meg tanulóinkat, hanem önbizalmat, szakmai elhivatottságot és csapatszellemet is formálnak tanóráikon.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 6.599 Ft Játszom